counter

Κώστας Σόμμερ- Βαλεντίνη Παπαδάκη: Οι δηλώσεις μετά τη βάφτιση του γιους τους- Έτσι απάντησαν για το ενδεχόμενο ενός γάμου

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για την Βαλεντίνη Παπαδάκη και τον Κώστα Σόμμερ, καθώς βάφτισαν τον γιο τους.

Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα «Ιάσονας» και το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο Καβούρι. Δείτε ΕΔΩ! φωτογραφίες.

Η κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” βρέθηκε στο μυστήριο και εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού.

Όσα είπε η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ

«Ο γιος μας είναι ίδιος ο μπαμπάς του, ό,τι και να πω θα γελάει ο κόσμος», είπε η Βαλεντίνη Παπαδάκη και πρόσθεσε ο Κώστας Σόμμερ: «Λένε ότι ο γιος μου είναι ίδιος εγώ αλλά τα παιδιά κάθε εβδομάδα αλλάζουν».

«Όταν ήμουν έγκυος ευχόμουν ο γιος μου να βγει ίδιος ο μπαμπάς του που είναι κούκλος», δήλωσε στη συνέχεια η εγκυμονούσα Βαλεντίνη, με τον ευτυχισμένο πατέρα να λέει: «Αυτό που εύχομαι είναι να έχει υγεία και να είναι τυχερός».

Ακόμη, η Βαλεντίνη Παπαδάκη είπε για το παιδάκι που κυοφορεί: «Θέλω το δεύτερο μωράκι μας να έρθει γρήγορα στον κόσμο γιατί ζορίστηκα με τις δύο απανωτές εγκυμοσύνες».

«Έχουμε ζοριστεί αρκετά αλλά από την άλλη είναι καλό να τα κάνεις back to back για να μην βγεις από το σύστημα που έχεις φτιάξει στο σπίτι», είπε από την πλευρά του ο Κώστας Σόμμερ.

Όταν ρωτήθηκαν από τους δημοσιογράφος για το ενδεχόμενο γάμου, η Βαλεντίνη Παπαδάκη απάντησε: «Χλομό το κόβω γι’ αυτό ήρθα σήμερα grande για να το ζήσω στη βάφτιση και νομίζω μάλλον όχι. Δεν είναι στα σχέδιά μας».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR