counter

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η διαφορά ηλικίας και το ενδεχόμενο να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η διαφορά ηλικίας και το ενδεχόμενο να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο
Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η διαφορά ηλικίας και το ενδεχόμενο να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο

Συνέντευξη στο περιοδικό Hello και στον Σάββα Μπίτζα παραχώρησαν η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ λίγες ημέρες μετά τη βάφτιση του γιου τους και τον ερχομό του δευτέρου παιδιού της.  

Δείτε επίσης - Κώστας Σομμέρ- Βαλεντίνη Παπαδάκη: Βάφτισαν τον γιο τους, Ιάσονα (Φωτογραφίες)

Μεταξύ άλλων, το ζευγάρι απάντησε για τη διαφορά ηλικίας του, αλλά και στο ενδεχόμενο να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο.

Έχετε διαφορά ηλικίας. Πώς είστε με αυτό;

Β.Π: Ο Κώστας δεν είναι ένας κλασσικός 48χρονος, όπως φανταζόμουν ότι είναι η γενιά του. Είναι τόσο δραστήριος που πολλές φορές δεν καταλαβαίνω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Κ.Σ: Για την ηλικία της είναι πολύ ώριμη και δεν εισέπραξα ποτέ αυτήν τη διαφορά. Δικαιώθηκα άλλωστε γιατί χειρίζεται πολύ καλά το μαγαζί της, την οικογένειά της και τις υποχρεώσεις της.

Βαλεντίνη, πρόσφατα έχασες τον πατέρα σου. Πώς το διαχειρίστηκες και πώς θα περιγράψεις στα παιδιά σου τον παππού τους;

Β.Π: Ο πατέρας μου είχε χρόνια πρόβλημα ήταν ανοϊκός, οπότε ήταν κάτι που περιμέναμε κατά κάποιον τρόπο. Ως άνθρωπος, αντιμετωπίζω τα προβλήματά μου και δεν τα παρατάω. Έτσι έγινε και με την απώλεια του πατέρα μου. Θέλω να μεταφέρω στα παιδιά μου ότι ο παππούς τους ήταν καλός άνθρωπος και λυπάμαι που δεν θα τον γνωρίσουν. Το μόνο που θέλω είναι η απώλειά του να μην έχει επηρεάσει την ψυχολογία του παιδιού που έχω μέσα μου γιατί αυτά αποτυπώνονται. Αυτό με αγχώνει, καθώς υπήρχαν ημέρες που ήμουν πολύ στενοχωρημένη.

Κ.Σ: Ήταν κάτι που, αν και η οικογένειά του το περίμενε χρόνια, ήρθε λίγο απότομα. Πιστεύω πως είναι εγωιστικό το να μην επιθυμούμε να φύγει κάποιο επειδή δεν θέλουμε να νιώσουμε εμείς τον πόνο της απώλειας ενώ ο ίδιος τυραννιέται. Η απώλεια του πατέρα της Βαλεντίνης θα ήταν πολύ διαφορετικά αν δεν υπήρχε ο Ιάσονας.

Τι είναι η Βαλεντίνη για εσένα Κώστα, και τι είναι ο Κώστας για σένα, Βαλεντίνη;

Κ.Σ: Δεν υπάρχει πιο δυνατή λέξη από την οικογένεια. Για μένα η Βαλεντίνη είναι η οικογένειά μου γιατί έφτασα σε μια ηλικία όπου δεν πίστευα ότι θα το ζήσω. Οπότε, μου έδωσε ένα σπουδαίο δώρο. Μέχρι και η μητέρα μου μου λέει: Που τη βρήκες αυτή την υπέροχη γυναίκα;.

Β.Π: Για εμένα ο Κώστας είναι όλη μου η ζωή. Η ζωή  και η κοινωνική ζωή μου είναι πρώτα εκείνος και μετά οι υπόλοιπο. Είναι πολύ σημαντικός για εμένα σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο ως σύντροφος.

Θα παντρευτείτε με θρησκευτικό γάμο;

Β.Π: Αν περιμένετε να το δείτε, θα περιμένετε πολύ καιρό! Μπορεί κάποια στιγμή να το κάνουμε αυθόρμητα, αλλά προς το παρόν, δεν είναι καθόλου στα σχέδιά μας.

Κ.Σ: Αφού δεν έγινε στη βάφτιση… Σε μια τέτοια εποχή, είναι ένα βαρύ έξοδο που θα προτιμούσα να διαθέσω για την οικογένειά μου. Ο μεγαλύτερος όρκος είναι μεταξύ μας, ούτε μπροστά από τον Θεό ούτε μπροστά από την εκκλησία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR