counter

Και επίσημα “ελεύθερος” ο Κώστας Μπακογιάννης: Εκδόθηκε το διαζύγιό του

Και επίσημα “ελεύθερος” ο Κώστας Μπακογιάννης: Εκδόθηκε το διαζύγιό του
Και επίσημα “ελεύθερος” ο Κώστας Μπακογιάννης: Εκδόθηκε το διαζύγιό του

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας “Espresso”, ο Κώστας Μπακογιάννης είναι και επίσημα “ελεύθερος” αφού, τις 9 Ιανουαρίου, εκδόθηκε το διαζύγιό του. Έτσι, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, έχοντας “αποδεσμευθεί” πλέον και ουσιαστικά από τον πρώτο γάμο του με τη Κάλλια Καμπουρίδου, μπορεί να… εισέλθει και πάλι εις γάμον κοινωνίαν όποτε το θελήσει – τόσο εκείνος, όσο και η αγαπημένη του.

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Κύπρια επιχειρηματίας, είχαν παντρευτεί στις 15 Ιουλίου του 2006. Κατά τη διάρκεια της κοινής ζωής τους απέκτησαν δύο παιδιά, τον Παύλο και τη Δανάη. Μετά από 7 χρόνια, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Λίγους μήνες αργότερα, εμφανίστηκε στη ζωή του Κώστα Μπακογιάννη η Σία Κοσιώνη.

Γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι το οποίο οργάνωσε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος για την ονομαστική εορτή του, στις 30 Νοεμβρίου του 2013. Εκεί, ο Κώστας Μπακογιάννης είχε παρευρεθεί ως συνοδός της αδερφής του Αλεξίας.  Το ζευγάρι, στην αρχή προσπάθησε να κρατήσει τη σχέση του κρυφή, αλλά οι πρώτες φωτογραφίες δεν άργησαν να διαρρεύσουν. Η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση, πραγματοποιήθηκε μετά από δύο χρόνια σχέσης, την περασμένη Πρωτοχρονιά, στο Καρπενήσι όπου τους απαθανάτισε ο φακός των φωτογράφων μαζί με τα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη.  

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR