counter

Κώστας Μήτρογλου: Η ζωή του εκκεντρικού ποδοσφαιριστή

Κώστας Μήτρογλου: Η ζωή του εκκεντρικού ποδοσφαιριστή
Κώστας Μήτρογλου: Η ζωή του εκκεντρικού ποδοσφαιριστή

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει καταφέρει να χαράξει μία πορεία που πολλοί θα τη ζήλευαν. Η πρώτη επαφή με  την μπάλα του ποδοσφαίρου έγινε σε πολύ μικρή ηλικία, αφού ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ στη Γερμανία. Τη διετία 2005-2007 συμμετείχε στις μικρές κατηγορίες της Γερμανίας, για να ακολουθήσει το 2007-2008 ο Ολυμπιακός. Η αναγνώριση δεν άργησε να έρθει και έτσι την αγωνιστική περίοδο 2009-2010, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής εντάσσεται στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού ως επιθετικός. Έκτοτε, αγωνίστηκε στα ποδοσφαιρικά γήπεδα ως «δανεικός» και με άλλες φανέλες, όπως του Πανιώνιου και του Ατρόμητου,  για να επιστρέψει στους ερυθρόλευκους το 2012-2013.

Ακόμη ένας μεγάλος σταθμός στην καριέρα του, στάθηκε η μεταγραφή του στην Αγγλική Φούλαμ, έναντι 15,2 εκατομμυρίων ευρώ, όντας η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Φυσικά, δεν περνάει απαρατήρητη ούτε η προσωπική του ζωή, αφού έχει βάλει «γκολ» στην καρδιά μιας ξανθιάς κοπέλας που ακούει στο όνομα Νίκη. Όπως φημολογείται, οι δυο τους είναι ζευγάρι από τότε που ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν σε ομάδες της Γερμανίας.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR