counter

Κώστας Μαρτάκης για Παντελίδη: "Σκέφτομαι αυτή τη μάνα. Θλίβομαι που..."

Κώστας Μαρτάκης για Παντελίδη: "Σκέφτομαι αυτή τη μάνα. Θλίβομαι που..."
Κώστας Μαρτάκης για Παντελίδη: "Σκέφτομαι αυτή τη μάνα. Θλίβομαι που..."

Μαρτακης Παντελιδης

Συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη παραχώρησε ο Κώστας Μαρτάκης και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Παντελή Παντελίδη.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή κατά τη διάρκεια της εκπομπής; Ούτε να τη θυμάμαι δεν θέλω. Η είδηση του θανάτου του Παντελή. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα προσωπικά και γι’ αυτό αποχώρησα από το πλατό. Δεν μπορούσα με τίποτα να μείνω, ούτε και να το διαχειριστώ. Όσο επαγγελματίας και να θέλω να φανώ, λυπάμαι, αλλά δεν τα κατάφερα. Κάποια πράγματα είναι πάνω από εμάς και μας ξεπερνούν…

Λίγες ώρες πριν το μοιραίο συμβάν κάνατε πρόβα στο μαγαζί. Πώς ήταν το κλίμα; Τι λέγατε μεταξύ σας με τον Παντελή Παντελίδη; Μια χαρά ήμασταν, κάναμε πρόβες, γελούσαμε. Προσωπικά, δεν θα ήθελα να δώσω άλλη έκταση σε αυτό το γεγονός κι ούτε πρόκειται να πω άλλα, διότι νιώθω ότι τροφοδοτώ μία κατάσταση. Θα μου πεις «ποιος είσαι που το λες αυτό;». Μπορεί να μην ήταν μέλος της οικογένειάς μου, αλλά στεναχωρέθηκα πολύ. Κι όταν βλέπω ότι το θέμα αναπαράγεται καθημερινά, με την παραμικρή είδηση ή σχόλιο, σκέφτομαι αυτή τη μάνα και το πώς είναι. Θλίβομαι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR