counter

Κώστας Κωστόπουλος: Πως σχολίασαν οι συνεργάτες του την καταγγελία βιασμού που δέχτηκε;

 Κώστας Κωστόπουλος: Πως σχολίασαν οι συνεργάτες του την καταγγελία βιασμού που δέχτηκε;
Κώστας Κωστόπουλος: Πως σχολίασαν οι συνεργάτες του την καταγγελία βιασμού που δέχτηκε;

Πληθώρα αντιδράσεων προκάλεσε η είδηση, το πρωί της Πέμπτης 5/5, για τον Κώστα Κωστόπουλο, τον σκηνοθέτη της σειράς «Σασμός» που παραιτήθηκε καθώς η Έλενας Αθανασοπούλου του έκανε καταγγελία για βιασμό.

Όπως ήταν επόμενο οι συνεργάτες του κλονίστηκαν από την είδηση και εξέφρασαν δημόσια στις τηλεοπτικές εκπομπές την θέση τους.

Κώστας Κωστόπουλος - Πως σχολίασαν οι συνεργάτες του την καταγγελία βιασμού που δέχτηκε;

«Ένιωσα απορία και έκπληξη όταν το έμαθα. Η συνεργασία μου με τον Κώστα Κωστόπουλο ήταν εξαιρετική. Φοβερός συνεργάτης, πολύ σωστός στη δουλειά του, τυπικός. Δεν είχα ακούσει ούτε ως υπόνοια ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Λάγκος.

 «Εξεπλάγην και είναι κάτι που με μεγάλη δυσκολία θα πίστευα για το ποιόν του γενικότερα. Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος με το χιούμορ του, με πολλή αγάπη για τους ηθοποιούς και πραγματικά η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική. Θα ξαναδούλευα με τον Κώστα με μεγάλη χαρά» σχολίασε η Άντα Λιβιτσάνου, η οποία ήταν η πρωταγωνίστρια της σειράς «Λόλα» που σκηνοθετούσε ο Κώστας Κωστόπουλος.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1: «Αυτή η καταγγελία δεν ήρθε στο ΣΕΗ, πήγε κατευθείαν στην Εισαγγελία. Εγώ την κοπέλα αυτή δεν τη γνώριζα, αλλά είναι στο Σωματείο μας από το 2018. Έχω δουλέψει με τον κ. Κωστόπουλο. Με εξέπληξε το γεγονός ότι ο κύριος Κωστόπουλος είπε μόνος του το όνομά του πριν ακουστεί».

Δείτε επίσης - Κώστας Κωστόπουλος: Τι υποστήριξε ο δικηγόρος του; 

Δείτε επίσης - Έλενα Αθανασοπούλου: Ποια είναι η ηθοποιός που έκανε μήνυση σε γνωστό σκηνοθέτη

Τέλος, η Μαίρη Βιδάλη τόνισε: «Το κίνημα #metoo είναι πάρα πολύ σοβαρό και είμαι υπέρ όλων αυτών των ανθρώπων που καταγγέλλουν βίαιες πράξεις αλλά μέχρι ένα όριο. Δεν γίνεται τους ανθρώπους που έχουμε για παράδειγμα ήθους και σεβασμού απέναντι και στον καλλιτέχνη αλλά και στο θέατρο να βρίσκονται στον στόχο και να αναγκάζονται να παραιτηθούν από τη δουλειά τους. Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τις γυναίκες είναι σαν παιδιά του. Είναι και ένας σοβαρός οικογενειάρχης και ένας άνθρωπος με χιούμορ και καλοσύνη.Δεν γίνεται και δεν πρέπει να υπερισχύσει το κακό, η συκοφαντία έναντι σε έναν άνθρωπο που έχει δώσει το στίγμα του στη δουλειά. Χαρακτηριζόμαστε από το τι έχουμε κάνει, δεν μπορούν να αμφισβητηθούν κάποιοι άνθρωποι».

Δείτε παρακάτω τα σχετικά αποσπάσματα:

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR