counter

Κώστας Κωστόπουλος: Ο όρος που είχε στο συμβόλαιό του ο σκηνοθέτης του “Σασμού”

Κώστας Κωστόπουλος: Ο όρος που είχε στο συμβόλαιό του ο σκηνοθέτης του “Σασμού”
Κώστας Κωστόπουλος: Ο όρος που είχε στο συμβόλαιό του ο σκηνοθέτης του “Σασμού”

Με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Κώστας Κωστόπουλος, απάντησε για την καταγγελία βιασμού που του έγινε από την ηθοποιό, Έλενα Αθανασοπούλου.

Ο σκηνοθέτης διέψευσε όσα του προσάπτει η ηθοποιός και γνωστοποίησε πως παραιτείται από τη σειρά του Alpha, “Σασμός», την οποία σκηνοθετεί.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Έλενα Αθανασοπούλου: Αυτό ήταν το μήνυμα που είχε ετοιμάσει να στείλει στον Κώστα Κωστόπουλο αλλά δεν το έστειλε ποτέ!

Σήμερα Παρασκευή, ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε στην εκπομπή “Το Πρωινό” τον όρο που είχε στο συμβόλαιό του ο Κώστας Κωστόπουλος με την εταιρεία παραγωγής του “Σασμού”.

Όσα είπε ο Βαγγέλης Περρής για τον Κώστας Κωστόπουλο

«Τα συμβόλαια που υπογράφουν οι παράγοντες των μεγάλων παραγωγών που επενδύουν τα κανάλια, πλέον, δεν είναι όπως τα γνωρίζαμε μέχρι πέρυσι. Έχει μεσολαβήσει το κίνημα #metoo και μπαίνει ο όρος ότι σε περίπτωση που εμπλακεί το όνομα, μέχρι η υπόθεση να διαλευκανθεί, όποιος είναι σχετικός με την καταγγελία δεν μπορεί να συνεχίσει να συνεργάζεται με κανάλι ή εταιρεία παραγωγής. Ένα τέτοιο συμβόλαιο έχει υπογραφεί. Ήταν παραίτηση πριν μπει σε εφαρμογή ο όρος που έχει υπογράψει», είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR