counter

Κώστας Κόκλας: Η απάντησή του στις αντιδράσεις που προκάλεσε το γκέι φιλί στη σειρά της ΕΡΤ “Η τούρτα της μαμάς”

Κώστας Κόκλας: Η απάντησή του στις αντιδράσεις που προκάλεσε το γκέι φιλί στη σειρά  της ΕΡΤ “Η τούρτα της μαμάς”
Κώστας Κόκλας: Η απάντησή του στις αντιδράσεις που προκάλεσε το γκέι φιλί στη σειρά της ΕΡΤ “Η τούρτα της μαμάς”

Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, ο Κώστας Κόκλας.

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου που αφορούσαν την υποκριτική και τις έντονες στιγμές της ζωής του.

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Κόκλας μίλησε για το γκέι φιλί στη σειρά της ΕΡΤ “Η τούρτα της μαμάς”, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Να υπενθυμίσουμε πως στον δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς του του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου, ο στρατιωτικός Πάρης αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί με τον σύντροφό του, τον εκπαιδευτικό Παναγιώτη, όταν αποφάσισαν να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης.  

 Όσα είπε ο Κώστας Κόκλας για το γκέι φιλί στην “Τούρτα της μαμάς”

«Έζησα την ΕΡΤ σε μια περίοδο όπου οι καλλιτέχνες της μαζεύονται στο κυλικείο της. Εμένα οι πρώτες μου δουλειές ήταν στην ΕΡΤ», είπε στην αρχή ο Κώστας Κόκλας και πρόσθεσε στη συνέχεια για την “Τούρτα της μαμάς”: «Με τον Αλέξανδρο Ρήγα ήμασταν μαζί στη σχολή του Εθνικού θεάτρου και συνεργαζόμαστε μαζί τώρα με μεγάλη χαρά και τιμή. Ο Αλέξανδρος έκανε μια πολύ καλή δουλειά. Η σειρά αυτή έχει σπάσει κατεστημένα, δείχνει με μια άλλη ματιά στον κόσμο το πώς μπορεί να είναι μια οικογένεια, με ισότητα και αγάπη πάντα. Δεν είναι μόνο το φιλί, είναι ότι όλοι μας είμαστε διαφορετικοί και ίσοι μεταξύ μας. Αυτό οφείλουμε να το θυμόμαστε και να το επισημαίνουμε και να το εφαρμόζουμε στη ζωή μας. Περνάμε δύσκολους καιρούς, είναι δύσκολο να λες στα παιδιά να μην κάνουν bullying και γύρω γύρω να γίνονται πόλεμοι και να την πέφτει ο δυνατός στον αδύνατο. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει φυσικά και το σεβόμαστε».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Κώστας Κόκλας: “Οι ηθοποιοί της τηλεόρασης έχουμε δεχθεί μπούλινγκ”

Όσον αφορά του ηθοποιούς της δικής του γενιάς, ο Κώστας Κόκλας είπε στη βραδινή εκπομπή της ΕΡΤ1: «Ήταν καθεστώς οι ηθοποιοί του θεάτρου να σνομπάρουν τους ηθοποιούς της τηλεόρασης. Η τηλεόραση ήταν κάτι πολύ δεύτερο, κάτι ευτελές και υπήρχε το ότι “μην κάνεις τηλεόραση γιατί θα καείς. Εγώ μεγάλωσα σε μία γενιά που δέχτηκε αρκετό μπούλιγνκ μέχρι να βρει τον δρόμο της, τι είναι καλό τι όχι, τι είναι πρότυπο τι όχι. Πολλοί δεν άντεξαν σε αυτή τη δουλειά, άντεξαν όσοι αγαπούσαν πολύ τη δουλειά και είχαν δυνατή προσωπικότητα».

Δείτε επίσης! Κώστας Κόκλας: Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με τον 14χρονο γιο του, Δημήτρη

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR