counter

Κώστας Καζάκος: Η τελευταία άπαιχτη συνέντευξη του ηθοποιού

Κώστας Καζάκος: Η τελευταία άπαιχτη συνέντευξη του ηθοποιού
Κώστας Καζάκος: Η τελευταία άπαιχτη συνέντευξη του ηθοποιού

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε ο θάνατος του Κώστα Καζάκου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών.

Το τελευταίο διάστημα ο ηθοποιός νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εισήχθη στο  Γ.Ν.Α « Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» στις 26-7-2022 με αναπνευστικά προβλήματα. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαίως, όπου και σήμερα Τρίτη 13-9-2022 απεβίωσε λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας. Τα θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους του».

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Κώστας Καζάκος: Τη Δευτέρα το “τελευταίο αντίο”- Ο ηθοποιός δώρισε το σώμα του στην Ιατρική Αθηνών

Η τελευταία συνέντευξη του Κώστα Καζάκου

Το πρωί του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή “Open Weekend” προβλήθηκε η τελευταία συνέντευξη του Κώστα Καζάκου, στην οποία μίλησε για τη ζωή, τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και την Τζένη Καρέζη.

«Η ζωή είναι παράξενη, είναι σαν μάγισσα», δήλωσε αρχικά ο εκλιπών ηθοποιός, ενώ τόνισε ότι η αναβιώση της παράστασης “Όμορφης Πόλης” ήταν μια συνοδεία για τον Μίκη Θεοδωράκη κατά τους τελευταίους μήνες της ζωής του.

Όσον αφορά τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου είπε ότι πρόκειται για ένα στενάχωρο φαινόμενο το οποίο «δεν είναι ούτε τωρινό και ούτε πρόκειται να γιατρευτεί αυτή η πληγή με αυτά τα περαστικά τώρα. Είναι προβλήματα παιδείας, προβλήματα επιπέδου της κοινωνίας που ζούμε. Αν δεν την φτιάξουμε και παραμένει ζούγκλα όπως είναι θα έχουμε τέτοια φαινόμενα. Στεναχωριέμαι. Και υπάρχουν σε όλους τους χώρους, αυτά τα φαινόμενα της ακράτιας και της θηριωδίας. Απλώς ο δικός μας χώρος είναι προβεβλημένος, στη βιτρίνα»

Αναφερόμενος στην απώλεια της Τζένης Καρέζη, τόνισε ότι «ο κύκλος του θανάτου και της ζωής δεν σβήνει ποτέ, τη ζωή την κουβαλάμε».

«Αυτό που είμαστε είναι αυτό που έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα, το παρόν είναι ανύπαρκτο, το μέλλον άδηλον, ό,τι υπάρχει είναι το παρελθόν», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR