counter

Κώστας Καραφώτης: Τώρα κι επιχειρηματίας! Δείτε φωτογραφίες από το μαγαζί του

Κώστας Καραφώτης: Τώρα κι επιχειρηματίας! Δείτε φωτογραφίες από το μαγαζί του
Κώστας Καραφώτης: Τώρα κι επιχειρηματίας! Δείτε φωτογραφίες από το μαγαζί του

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Ο Κώστας Καραφώτης έχει ανοίξει εδώ και λίγες μέρες το δικό του all day cafe bar, που λέγεται Light Blue, στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στον Άλιμο. Ο τραγουδιστής, έκανε το δεύτερο επιχειρηματικό του βήμα, αφού στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με την εστίαση.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με τον Κώστα Καραφώτη κι εκείνος αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν στη δημιουργία της δικής του επιχείρησης.

Πως σκέφτηκες να ανοίξεις τη δική σου καφετέρια; Ήθελα ένα χώρο που θα είναι η βάση μου. Θα μπορώ να βλέπω τους φίλους μου, να ξέρουν που είμαι αν θέλουν να πιούμε καφέ ή ποτό αλλά και να κάνω τα ραντεβού μου. Έτσι, σκέφτηκα το cafe, βρέθηκε ο χώρος και να 'μαστε! Εξ' άλλου δεν μπορώ να κάθομαι. Έτσι όπως είναι σήμερα τα πράγματα στο τραγούδι, η δουλειά μου είναι κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Τις υπόλοιπες μέρες δεν κάνω κάτι και θέλησα να γεμίσω δημιουργικά το χρόνο μου.  

Γιατί επέλεξες τη συγκεκριμένη περιοχή; Μένω στη Γλυφάδα και ο Άλιμος είναι μια περιοχή που κινούμαι αρκετά. Το cafe είναι σε έναν πολύ κεντρικό δρόμο, τη Λεωφόρο Καλαμακίου. Είναι πολύ κοντά και στο Παλαιό Φάληρο. Μιλάμε για ένα συνοικιακό καφέ που το έχουμε προσέξει όμως πολύ και θέλουμε να το αγαπήσει ο κόσμος.

Δεν είναι λίγο επίφοβο αυτή την περίοδο να επενδύεις χρήματα που έχεις μαζέψει με τόσο κόπο δουλεύοντας; Κατ' αρχήν το έχω ανοίξει με ένα φίλο μου και τα χρήματα που επενδύσαμε δεν είναι τόσο πολλά όσα φαντάζεσαι και αν κάτι δεν πάει καλά δεν θα καταστραφούμε οικονομικά. Αλλά σκεφτόμαστε θετικά (γελάει).

Πως θα συνδυάζεις το cafe με τις εμφανίσεις σου; Εύκολα! Σου είπα, εμείς πλέον δουλεύουμε κυρίως Παρασκευή και Σάββατο. Σε λίγες μέρες ξεκινάω εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη με το Γιώργο Παπαδόπουλο και θα πηγαινοέρχομαι, αλλά δε με πειράζει καθόλου. Έχω πάντα πολλή όρεξη για δουλειά!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR