counter

Κώστας Καραφώτης: Οι αποκαλύψεις για τη συμμετοχή του στο "Fame Story" 16 χρόνια πριν

Κώστας Καραφώτης: Οι αποκαλύψεις για τη συμμετοχή του στο "Fame Story" 16 χρόνια πριν
Κώστας Καραφώτης: Οι αποκαλύψεις για τη συμμετοχή του στο "Fame Story" 16 χρόνια πριν

Στο περιοδικό Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος έκανε αποκαλύψεις για τη συμμέτοχή του στο ‘Fame Story 2»

Η πρώτη σου επαφή με την τηλεόραση, το Fame Story 2, τι αίσθηση σου άφησε;

Είχα δηλώσει συμμετοχή γιατί αγαπούσα πολύ το τραγούδι και ήθελα πάση θυσία να ασχοληθώ με αυτό. Μέχρι τότε, δεν είχα δει κάμερα στη ζωή μου. Τον πρώτο καιρό, ένιωθα πως όλα τα βλέμματα ήταν πάνω μου και όλοι ασχολούνταν μαζί μου. Στην ουσία βέβαια, κανένας δεν ασχολείται μαζί σου. Κάποιες στιγμές, μέσα και έξω από το παιχνίδι, πρόλαβα και τις ευχαριστήθηκα. Κάποιες άλλες δεν τις θυμάμαι καν. Πέρασαν όλα τόσο γρήγορα μπροστά από τα μάτια μου που δεν κατάλαβα καν τι συνέβη.

Έκτοτε, έχουν περάσει 16 χρόνια. Από ό,τι έχουμε δει για σένα όλο αυτό το διάστημα, θα έλεγες ότι σε ξέρουμε καλά;

Ίσως δεν με μάθατε, για τον λόγο ότι είχατε ήδη διαμορφώσει μια συγκεκριμένη άποψη για μένα, που όταν προσπάθησα να την αλλάξω σαν να μην άρεσε σε κάποιους και μένατε πάντα στην πρώτη. Αυτή του σοβαρού και μετρημένου Κώστα με το low profile.

Δεν είσαι έτσι;

Σίγουρα δεν είμαι ο άνθρωπος που κάνει PR και που πηγαίνει σε όλα τα events. Είμαι μάλλον ήπιων τόνων και θέλω να προχωράω με την αξία μου, αλλά την ίδια στιγμή μου αρέσει να κάνω πλάκες, να τσαλακώνομαι, να τολμώ πράγματα που θα στοιχηματίζατε ότι «δεν θα το έκανε ποτέ αυτό»! Όπως αυτήν τη φωτογράφιση.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR