counter

Κώστας Καραφώτης: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Κώστας Καραφώτης: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή
Κώστας Καραφώτης: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Ο Κώστας Καραφώτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και στη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Fame Story, στο ενδεχόμενο να τον δούμε σε κριτική επιτροπή αλλά προχώρησε και σε μία εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή.

Κώστας Καραφώτης – Όσα αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή

«Από τις λίγες φορές που δεν καταλαβαίναμε κανένα από τα παιδιά  ότι είχαμε τέτοια επιτυχία, ήταν όταν ακριβώς βγήκαμε από το Fame Story και ξεκινήσαμε να δουλεύουμε σε μαγαζιά χωρίς να έχουμε τραγούδι, video clip, χωρίς να έχουμε τίποτα και μόνο με μια αναγνωρισιμότητα από την τηλεόραση γινόταν αυτό που γινόταν. Τα δυο χρόνια που ακολούθησαν, ήταν τα πιο δύσκολα στη διαχείριση της αναγνωρισιμότητας» είπε αρχικά ο Κώστας Καραφώτης.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστή πρόσθεσε: «Θα μου άρεσε να είμαι στην κριτική επιτροπή του Fame Story αν γίνει όπως λέγεται. Αν μου γίνει μια τέτοια πρόταση γιατί όχι; Αν γίνει του χρόνου, θα μιλάμε για 20 χρόνια μετά».

Σχετικά με την ευχή που είχε κάνει πέρυσι η οποία ήταν η νέα χρονιά να του φέρει πολλή αγάπη και μια σύντροφο, ο Κώστας Καραφώτης εξομολογήθηκε: «Είμαι πάρα πολύ καλά. Μπορεί να εκπληρώθηκε αυτή η ευχή και άλλες δέκα. Νιώθω πάρα πολύ καλά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος πολύ και αρκετά δημιουργικός».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR