counter

Κώστας και Δάφνη Σημίτη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την εγγονή τους

Κώστας και Δάφνη Σημίτη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την εγγονή τους
Κώστας και Δάφνη Σημίτη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την εγγονή τους

Απο την Χριστίνα Μόνι

Μετά την λήξη της θητείας του ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας ο Κώστας Σημίτης επέλεξε να αποτραβηχτεί από την δημοσιότητα και να κάνει μια διακριτική ζωή.

Φυσικά έχει στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο Δάφνη, με την οποία είναι μαζί περισσότερο από 50 χρόνια. Το ζευγάρι σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις και ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR τους απαθανάτισε σε μια από αυτές.

Το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιουνίου ως λάτρεις του θεάτρου παρευρέθηκαν στο Ηρώδειο όπου και παρακολούθησαν την μουσική παράσταση «Kiss me, Kate», ένα έργο του Cole Parter. Αυτό που κάνει την κοινή έξοδο του Κώστα Σημίτη και της συζύγου του Δάφνης, ακόμη πιο μοναδική είναι το γεγονός πως στην παρέα τους είχαν και την μικρή τους εγγονής.. Κόρη της κόρης τους Φιόνα Σημίτη και του συζύγου της Παυλού Μουζακίτη. Η μικρή είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από  κοντά αγαπημένους της ηθοποιούς οι οποίοι παίζουν στην παράσταση.

Τόσο ο Κώστας Σημίτης, όσο και η σύζυγος του Δάφνη αλλά και η μικρή τους αδυναμία, η εγγονή τους έδειχναν ευδιάθετοι και απόλαυσαν την μουσική παράσταση. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR