counter

Κώστας Γρίμπιλας: Μαραθώνιος στη μνήμη της κόρη του

Κώστας Γρίμπιλας: Μαραθώνιος στη μνήμη της κόρη του
Κώστας Γρίμπιλας: Μαραθώνιος στη μνήμη της κόρη του

Κώστας Γρίμπιλας Πόπη Καρατζή

Ο Κώστας Γρίμπιλας και η σύζυγός του, Πόπη Καρατζή, διοργανώνουν στις 12 Φεβρουαρίου ένα μεγάλο ραδιομαραθώνιο αγάπης στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, στη μνήμη της μικρής τους κόρης Κωνσταντίνας – Αγγελικής, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» και της Δήμητρας Δάρδα, το Ίδρυμα Konstantina Angelique Gribilas Foundation θα μαζέψει χρήματα, τα οποία θα διαθέσει κατόπιν σε οικογένειες με μωρά που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, αλλά και στην Εντατική του νοσοκομείου παίδων του Σίδνεϊ. Ο ομογενής δημοσιογράφος θα βρίσκεται στα μικρόφωνα του ελληνικού ραδιοφωνικού σταθμού 2ΜΜ για 24 ώρες, ενώ ζήτησε δημόσια τη βοήθεια όλων των συναδέλφων του στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Αυτιάς, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Τατιάνα Στεφανίδου, η Ελεονώρα Μελέτη και η Κλέλια Πανταζή ήταν από τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή του, ενώ ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου που έχουν μετακομίσει ήδη στην μακρινή χώρα αναμένεται να τραγουδήσουν στο gala dinner που θα ακολουθήσει. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR