counter

Κώστας Φραγκολιάς: Ξεπέρασε τον κορονοϊό – Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έκανε

Κώστας Φραγκολιάς: Ξεπέρασε τον κορονοϊό – Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έκανε
Κώστας Φραγκολιάς: Ξεπέρασε τον κορονοϊό – Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έκανε

Τη δική του περιπέτεια με τον κορονοϊο είχε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ο ίδιος εδώ και αρκετές ημέρες απουσίαζε από την εκπομπή «Happy Day», αφού βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι μαζί με την σύντροφό του, Δώρα.

Μιλώντας λίγες ημέρες πριν στην εκπομπή “Happy Day”, ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει.

«Την προηγούμενη Κυριακή μπήκαμε στην καραντίνα. Είχαμε χωρίσει το σπίτι. Τα δικά μου τεστ αρνητικά. Την Πέμπτη έκανα self test και βγήκα αρνητικός. Το Σάββατο είχα κάποιες μυαλγίες στα πόδια. Την Κυριακή το απόγευμα έκανα self test και μου βγήκε αρνητικό στην αρχή. Μετά το είδε η Δώρα και μου είπε πως είμαι θετικός. Έκανα μοριακό τη Δευτέρα και βγήκε θετικό. Δεν έχω τίποτα άλλο, μόνο μυαλγίες στα πόδια. Γεύση έχω, όλα κανονικά. Πήραμε τηλέφωνο στον ΕΟΔΥ και μας είπαν ότι μπορούμε να είμαστε μαζί πλέον. Λόγω φόρτου εργασιών δεν είχα κάνει το εμβόλιο. Τώρα θα πάει μετά από 8 μήνες το εμβόλιο. Η μητέρα μου ανησυχεί» ανέφερε.

Σήμερα ο Κώστας Φραγκολιάς μετά από 16 ημέρες καραντίνας βγήκε από το σπίτι, όπως είδαμε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και πραγματοποίησε την πρώτη του βόλτα.  

Ο ίδιος, λοιπόν, επέλεξε να πάει μια βόλτα με τη μηχανή του και στη συνέχεια πήγε το αγαπημενο του μεταφορικό μέσο για “σενιάρισμα” στο πλυντήριο αυτοκινήτων.

Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα από το Instagram του Κώστα Φραγκολιά:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR