counter

Κώστας Αναγνωστόπουλος - Survivor All Star: "Μπόγδανε τα ίδια έκανες και σε εμένα, στο δέντρο μου έλεγες…"

Κώστας Αναγνωστόπουλος - Survivor All Star: "Μπόγδανε τα ίδια έκανες και σε εμένα, στο δέντρο μου έλεγες…"
Κώστας Αναγνωστόπουλος - Survivor All Star: "Μπόγδανε τα ίδια έκανες και σε εμένα, στο δέντρο μου έλεγες…"

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «Survivor All Star», καθώς είχε παράπονα από την συμπεριφορά των συμπαικτών της.

«Σήμερα είμαι πολύ απογοητευμένη. Πέρα από τις έξι ήττες σερί που διανύουν οι Μαχητές, έχω στενοχωρηθεί και με κάποια άλλα πράγματα στον αγώνα. Η ομάδα μου δεν με πιστεύει κι ίσως δεν θέλει να με πιστέψει για να με βγάλει υποψήφια και σήμερα επιβεβαιώθηκα. Πριν αρχίσει ο αγώνας, ο Ηλίας Γκότσης είπε να επιλέξουν την Στέλλα εννοείται κι εγώ το άκουσα. Δεύτερο σκηνικό στο παζλ, που είμαι πολύ καλή αλλά ήμουν μακριά, μου φώναζε. Στο τρίτο συμβάν ο Ηλίας Μπόγδανος, ο «φίλος» μου, είπε ότι η Μαριαλένα είναι σίγουρη ήττα. Σίγουρη ήττα εγώ; Που πριν δύο χρόνια παίζαμε στα ατομικά μαζί και με άντρες; Μου έχετε διαλύσει την ψυχολογία γιατί δεν με πιστεύετε. Τι κάνετε ρε φίλε; Υποτίθεται ότι ήρθαμε σε ένα παιχνίδι για να το ζήσουμε, όχι να φάμε ο ένας τον άλλον. Αν είναι να βγω από εδώ με ψυχολογικά προβλήματα, καλύτερα να φύγω… Ούτε η ομάδα μου μπορεί να με πιστέψει κι ο καθένας κοιτά την πάρτη του» είπε, μεταξύ άλλων, με δάκρυα στα μάτια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου

Βλέποντας τα παραπάνω ο Κώστας Αναγνωστόπουλος θέλησε να πάρει θέση. Ο μισθοφόρος στήριξε τη Μαριαλένα και τα έβαλε με τον Ηλία Μπόγδανο, γράφοντας: «Μαριαλένα μου ! Εγώ στα είχα πει για όλους κ για όλα ! Δεν άκουγες.. Μπόγδανε τα ίδια έκανες κ σε εμένα ! Στο δέντρο μου έλεγες δεν θα σε ψηφίσω & την άλλη μέρα με ψήφισες! Ο καθένας εκεί είναι για πάρτη του αν παρατηρήσετε οι καλοί παίκτες όταν κερδίζουν όλα καλά όταν χάνουν όλο προβλήματα.. έρχονται κ αλλά..».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR