counter

Κωνσταντίνος Πλεμμένος: Ο Σίμος από τη "Μουρμούρα" υπήρξε υπέρβαρος και ήταν αγνώριστος!

Κωνσταντίνος Πλεμμένος: Ο Σίμος από τη "Μουρμούρα" υπήρξε υπέρβαρος και ήταν αγνώριστος!
Κωνσταντίνος Πλεμμένος: Ο Σίμος από τη "Μουρμούρα" υπήρξε υπέρβαρος και ήταν αγνώριστος!

Τον Κωνσταντίνο Πλεμμένο τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα".

Ο ηθοποιός είναι λάτρης των social media και συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του.

Πρόσφατα, ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από τις άλλες.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το παρελθόν, στην οποία τον είδαμε για πρώτη φορά με πολλά κιλά παραπάνω.

Πλεμμένος

Εμείς πάντως δυσκολευτήκαμε να τον αναγνωρίσουμε.

"Πριν μπω στο “Εθνικό”, στα 23 μου, ζύγιζα 110 κιλά! Απ’ όταν τελείωσα το σχολείο και όσο δούλευα στο βιβλιοδετείο ήμουν 110 κιλά. Δεν είχα κάποιο θέμα υγείας, αλλά έτρωγα πάρα πολύ και δεν έκανα τίποτε άλλο. Κάποια στιγμή αποφάσισα να τα χάσω, γιατί δεν ένιωθα ωραία με το σώμα μου. Κάποτε μου έλεγαν οι γονείς μου να αδυνατίσω, αλλά εγώ δεν το έκανα. Κι όταν σταμάτησαν, το πήρα απόφαση. Έτσι άρχισα το τρέξιμο και δεν έτρωγα το βράδυ. Μέσα σε έναν χρόνο από τα 110 κιλά έφτασα στα 85. Οι φίλοι μου είχαν πάθει πλάκα και με ρωτούσαν πού πήγε ο άλλος μισός και τέτοια!  Μόνο τρέξιμο και καθόλου φαγητό το βράδυ. Πρόσεχα πολύ τη διατροφή μου, γιατί έπινα και μετά πήγαινα στις 3 το πρωί και έτρωγα κρέπα κ.ά. Κι αυτό έχει τη χαρά του, αλλά άμα θέλεις να τρέξεις, να κάνεις πράγματα και να νιώσεις καλά -και σωματικά να έχεις αντοχές- είναι δύσκολο", είχε δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR