counter

Κωνσταντίνος Πεταλωτής: Απαντά για την σχέση και τον χωρισμό με την Μυριέλλα Κουρεντή

Κωνσταντίνος Πεταλωτής: Απαντά για την σχέση και τον χωρισμό με την Μυριέλλα Κουρεντή
Κωνσταντίνος Πεταλωτής: Απαντά για την σχέση και τον χωρισμό με την Μυριέλλα Κουρεντή

Στην εκπομπή “Love it” μίλησε ο πρώην σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή, της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας μέχρι στιγμής του φετινού Survivor.

O Κωνσταντίνος Πεταλωτής, που είναι δημοσιογράφος με καταγωγή από τις Σέρρες, αναφέρθηκε στην πρώην αγαπημένη του, αλλά απάντησε και στις φήμες που τον θέλουν να μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Με την Μυριέλλα γνωριστήκαμε τον Ιούλιο που μας πέρασε όταν ανέβηκε Σέρρες για τις ανάγκες της παραστάτης που έπαιζε. Ήρθαμε κοντά, βγαίναμε. Ταξιδέψαμε και περάσαμε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι μαζί. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμάω και σέβομαι πολύ,. Τον Σεπτέμβριο, για δικούς μας λόγους, αποφασίσαμε να το λήξουμε.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, λόγω της υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί και είμαστε περισσότερο σπίτι, παρακολουθώ το Survivor! Η Μυριέλλα, όπως την γνώρισα, έτσι είναι και μέσα στο παιχνίδι. Πολύ αγωνιστική και δυνατή και έχει πολλά να δώσει», είπε αρχικά ο πρώην σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή και συνέχισε σχολιάζοντας το ειδύλλιο της πρώην αγαπημένης του με τον Γιώργο Κατσαούνη:

«Ως τηλεθεατής δεν θα μπορούσα να είμαι αντικειμενικός, οπότε δεν θα ήθελα να το σχολιάσω».

Ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής στη συνέχεια απάντησε και για πρώτη φορά στις φήμες που κυκλοφοορύν και τον θέλουν να μπαίνει στο Survivor, αποκαλύπτοντας πως ταξιδεύει για Άγιο Δομίνικο, αλλά για διακοπές.

«Ως παίκτης όχι, αλλά θα ταξιδέψω αυτές στις ημέρες για Άγιο Δομίνικο, στο πλαίσιο ενός ταξιδιού με φίλους λόγω της αναγνωρισιμότητας που πήρε το μέρος λόγω του Survivor. Έχω κανονίσει αυτό το ταξίδι από τον Σεπτέμβριο», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα ανέφερε ο πρώην σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR