counter

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: "Η Κατερίνα Καινούργιου έβγαζε ξινίλα και χολή"

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: "Η Κατερίνα Καινούργιου έβγαζε ξινίλα και χολή"
Κωνσταντίνος Μπογδάνος: "Η Κατερίνα Καινούργιου έβγαζε ξινίλα και χολή"

Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εισήλθε στο χώρο της τηλεόρασης δυναμικά καθώς είναι χειμαρρώδης και όπως όλα δείχνουν δε φοβάται να πει δημόσια τη γνώμη του και δε δέχεται να γίνεται λεία για όποιον τον σχολιάζει ή να τον χτυπά απανωτά, όπως λέει και ο ίδιος. Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν με την Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή το Γιώργο Παπαδάκη.

Συγκεκριμένα για την Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: ”Έβγαζε μια ξινίλα και μια χολή όποτε με έβλεπε… Όλα ξεκίνησαν από την εμφάνιση μου στον Θέμο. Δε δέχομαι από έναν άνθρωπο του οποίου την ηθική δεν την γνωρίζω, στην καλύτερη περίπτωση, και μου είναι αναμφίβολη, στη χειρότερη, να μου κάνει μαθήματα ευγένειας! Με είπε αδαή, αγενή και επιεικώς απαράδεκτο. Αυτό το είπε μετά τη δήλωση μου ότι “πρέπει να αποσυρθούν οι μούμιες και οι Μαθουσάλες από την τηλεόραση” και κάποιοι θεώρησαν ότι το είπα για τον Παπαδάκη, σε καμία περίπτωση… Είπα λοιπόν, ότι δε γίνεται οι άνθρωποι που υποτίθεται ότι είναι θεματοφύλακες της Δημοκρατίας – και την υπηρετούν 30 χρόνια -, τα τελευταία 27 να μην πήραν χαμπάρι τι γινόταν και τώρα να μας κάνουν μαθήματα… Γιατί τους βλέπετε ακόμα; Επιμένω σε αυτήν τη δήλωση…”

Άρα εννοείς και τον Παπαδάκη…

"Ναι, αλλά υποτυποδέστατος σε σχέση με άλλους. Δεν μπαίνω στον πειρασμό να τους αναφέρω. Δεν είναι ο Παπαδάκης που με ενοχλεί… Η Καινούργιου ήθελε να κάνει το κομμάτι της, διάλεξε λάθος άνθρωπο για να το κάνει! Μετά την αντιπαράθεση με την κυρία Καινούργιου νομίζω ότι έγινε σαφές ότι δεν είμαι λεία για όποιον θέλει να κάθομαι και να δέχομαι απανωτά χτυπήματα."

Παρόλα αυτά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παραδέχτηκε ανοιχτά ότι μετάνιωσε που απάντησε δημοσίως στην Κατερίνα Καινούργιου.

“Έχω ένα ελαφρύ κάρμα, δεν έχω πηδήξει ανθρώπους, ούτε έχω πατήσει επί πτωμάτων, όποτε έγινα σκληρός όπως τώρα με την Κυρία Καινούργιου, το μετάνιωσα… Έπρεπε να την αφήσω να λέει ότι μπαρούφα της έρθει, αλλά μου πάτησε τον κάλο, με είπε αγενή. “Α”: στερητικό, γένος, γονείς … Ποια είναι αυτή που θα μου πει για τους γονείς μου; Με διαόλισε μόλις το άκουσα!”

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR