counter

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Το βιογραφικό και η ηλικία του

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Το βιογραφικό και η ηλικία του
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Το βιογραφικό και η ηλικία του

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είναι Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης και θεατρικός σκηνοθέτης. Ο ίδιος, έχει τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του και σύντομα θα τον δούμε και στους "Προδότες" στον ΑΝΤ1

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Το βιογραφικό του

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου του 1970 στην Αθήνα και η ηλικία του είναι 53 ετών. Κατά τη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων στο Κολλέγιο Αθηνών πήρε μέρος σε σχολικές εκδηλώσεις και, αμέσως μετά την αποφοίτηση του, έδωσε εξετάσεις για το Εθνικό Θέατρο, απ’ όπου και αποφοίτησε.

Διαβάστε επίσης: Οι Προδότες: Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μάς ξεναγεί στην έπαυλη

Ο πρώτος του ρόλος στη τηλεόραση ήταν το 1991, στο σήριαλ Θυσία, ακολούθησαν οι σειρές: Γυναίκες, Το κόκκινο φεγγάρι, Ανατομία ενός εγκλήματος, Οι επαγγελματίες, Τρίτο στεφάνι, Κόκκινος κύκλος, Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα, Ο Πέτρος κομμάτια και Έτερος εγώ. Ευρύτερα γνωστός έγινε για τη συμμετοχή του στα σίριαλ: Λόγω τιμής, Η ζωή που δεν έζησα, Να με προσέχεις (ως ο αδελφός του Χριστόφορου Παπακαλιάτη), Αχ... και να 'ξερες, Έτσι ξαφνικά, Γη και ουρανός και Γιούγκερμαν. Έκανε επίσης γκεστ εμφανίσεις στις σειρές: Κλείσε τα μάτια, Μίλα Μου Βρώμικα, Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος, Πρεμιέρα, Εθνική Ελλάδος, Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές, Λόγω τιμής, 20 χρόνια Έτερος Εγώ: Κάθαρσις.

Στο θέατρο έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις των έργων: Άμλετ, Ο συλλέκτης, Πέτρες στις τσέπες του, Καλιγούλας, Ο πουπουλένιος.

Εκτός από την υποκριτική, ασχολείται και με τη σκηνοθεσία στο θέατρο, ενώ στον κινηματογράφο συμμετείχε ή πρωταγωνίστησε στις ταινίες: Πεθαμένο λικέρ, Έναστρος θόλος, Ο τσαλαπετεινός του Γουαϊόμινγκ, Καβάφης, Ριζότο, Μια υπέροχη μέρα, Hardcore, Το όνειρο του σκύλου, Παράδεισος στη Δύση, Επικίνδυνες μαγειρικές, The Telemachy, Από έρωτα, Σύμπτωμα, Short Fuse, Success Story, Πολιορκία στην Οδό Λιπέρτη. Το 2006 παρουσίασε, για λογαριασμό του Mega Channel, το ριάλιτι παιχνίδι Survivor.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Ο γιος του

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης υπήρξε παντρεμένος με την Έρση Ξενάκη  με την οποία απέκτησαν έναν γιο, τον Γιώργο-Ίκαρο, το 2005. Τον Μάρτιο του 2018 έγινε γνωστό πως διατηρεί σχέση με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR