counter

Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: Ο έρωτας με την Φωτεινή Αθερίδου, το παιδί και η “χρυσή” πορεία του στην υποκριτική

Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: Ο έρωτας με την Φωτεινή Αθερίδου, το παιδί και η “χρυσή” πορεία του στην υποκριτική
Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: Ο έρωτας με την Φωτεινή Αθερίδου, το παιδί και η “χρυσή” πορεία του στην υποκριτική

Ο  Κωνσταντίνος Μαγκλάρας και η Φωτεινή Αθερίδου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους, είναι πάντα  στο επίκεντρο και εμείς συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο όσα πρέπει να ξέρετε για το ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, από τις σπουδές και την ηλικία του, μέχρι το βιογραφικό του.

Κωνσταντίνος μαγκλάρας: Οι «διπλές» σπουδές και το βιογραφικό του

  • Ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας είναι ηθοποιός.
  • Αποφοίτησε από το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν το 2013. Προτού ασχοληθεί με το θέατρο, αποφοίτησε από τα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και εργαζόταν ως γυμναστής.
  • Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Η Παναγία των Παρισίων (2018), Ο σιμιγδαλένιος (2015), Η τελευταία μαύρη γάτα (2015), Το δέντρο του Οιδίποδα (2016). Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν τις σπουδές του στο θέατρο είχε τελειώσει την σχολή ΤΕΦΑΑ Αθηνών και εργαζόταν ως γυμναστής. 

Διαβάστε επίσης:  Φωτεινή Αθερίδου: "Έχω 75 % απώλεια ακοής" – Τι είπε για τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και τη βάφτιση του γιου τους

Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: Η αποχή από τo Instagram και την τηλεόραση

Μπορεί να έχει μια αρκετά μεγάλη και αξιοσημείωτη πορεία στην υποκριτική και το θεατρικό σανίδι, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας δεν έχει βρεθεί ποτέ στην μικρή οθόνη, δεν έχει δηλαδή συμμετοχές σε σειρές της τηλεόρασης. Επιπλέον, απέχει από τα social media και δεν έχει προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.

 

Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: Η οικογένεια με την Φωτεινή Αθερίδου και το παιδί

H Φωτεινή Αθερίδου γνώρισε το 2018 τον Κωνσταντίνο Μαγκλαρά στις πρόβες της παράστασης «Το έπος… της Μαλάμως», που σκηνοθετούσε η μητέρα της, Ελένη Γκασούκα. Οι δυο τους σύντομα έγιναν ζευγάρι, αλλά η σχέση τους έγινε γνωστή όταν εκείνη έμεινε έγκυος. Toν Σεπτέμβριο του 2019 γεννήθηκε ο γιος τους και του έδωσαν το όνομα Θοδωρής, προς τιμήν του πατέρα της ηθοποιού, Θοδωρή Αθερίδη. Εξάλλου η Φωτεινή και ο πατέρας της, έχουν μια πολύ τρυφερή σχέση για την οποία έχουν μιλήσει ουκ ολίγες φορές...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR