counter

Κωνσταντίνος Λάγκος:"Είμαι ακόμη με τη γυναίκα που με απάτησε"

Κωνσταντίνος Λάγκος:"Είμαι ακόμη με τη γυναίκα που με απάτησε"
Κωνσταντίνος Λάγκος:"Είμαι ακόμη με τη γυναίκα που με απάτησε"

Κωνσταντίνος Λάγκος

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λάγκος έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι τον έχει απατήσει γυναίκα. Σε συνέντευξή του στο “ΛΟΙΠΟΝ”, ο ηθοποιός που υποδύεται τον "Σταύρο" στη πετυχημένη σειρά του Mega "Κλεμμένα Ονειρα", δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει απατήσει και έχει απατηθεί και συμπληρώνει πως: “Με έχουν απατήσει και είμαι ακόμα με την γυναίκα που με απάτησε”.

O ηθοποιός παραδέχεται πως δεν είναι εύκολο να συνυπάρχεις με αυτή που σε απάτησε, αλλά την αγαπάει: "Δεν είναι καθόλου εύκολο να είσαι με τη γυναίκα που σε απάτησε. Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι μέλι - γάλα. Όχι είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά την αγαπάω. Χτυπάει τον έρωτα πάρα πολύ".

Για την σχέση του με την αγαπημένη του Κατερίνα, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: "Λειτουργεί και σαν αφροδισιακό, γιατί είναι παιχνίδι εξουσίας, ούτως ή άλλως. Έχει περίεργες δυναμικές. Αποφασίσαμε τουλάχιστον από κοινού , γιατί κι εγώ την είχα απατήσει, την ίδια περίοδο κιόλας, να μην αφήσουμε να διαλύσει αυτό που έχουμε.Τώρα, τι θα γίνει δεν ξέρω. Περνάμε τα πάνω και τα κάτω μας".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR