counter

Κωνσταντίνος Κουφός: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η σύντροφός του

Κωνσταντίνος Κουφός: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η σύντροφός του
Κωνσταντίνος Κουφός: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η σύντροφός του

Στην κάμερα του Happy Day και τη Χριστιάννα Κοχλατζή μίλησε ο Κωνσταντίνος Κουφός, ο οποίος αποκάλυψε πως με σύντροφό του θα αποκτήσουν ένα ακόμη αγοράκι.

Παράλληλα ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε και τον λόγο που ακόμη δεν έχει παντρευτεί με την αγαπημένη του, Μαργαρίτα.

Διαβάστε επίσης: Kωνσταντίνος Kουφός: Παντρεύεται και βαφτίζει τον γιo του - Ο λόγος που δεν αποκαλύπτει το όνομα που θα του δώσει

«Περιμένουμε το δεύτερο παιδάκι. Η κοπέλα μου είναι έγκυος, είμαστε πολύ χαρούμενοι γι΄αυτό. Δεν το είχαμε πει πουθενά, προσέχαμε γιατί πάντα θέλαμε να κρατάμε τις προσωπικές μας στιγμές δικές μας.

Εγώ προσωπικά πιστεύω στο μάτι. Περιμένουμε ένα δεύτερο αγοράκι και θα έχει αδελφό ο πρώτος μου γιος. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος κι εγώ, όπως και η Μαργαρίτα και η οικογένειά μου. Με αγαπάει και την αγαπώ πολύ. Κοντεύει στον έβδομο μήνα.

Πέρσι ακυρώσαμε τον γάμο μας, κάναμε όμως τη βάφτιση.

Εφόσον είναι έγκυος η Μαργαρίτα θέλαμε να περιμένουμε να είναι σε μια κατάσταση πιο νορμάλ στο σώμα της για τον γάμο. Εμένα μου αρέσει όπως είναι, αλλά η Μαργαρίτα θέλει να νιώθει άνετα, να μπει σε ένα όμορφο νυφικό, να το ζήσει. Το έχει σαν όνειρο. Θα περιμένουμε ίσως ακόμα έναν χρόνο» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Κουφός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR