counter

Κωνσταντίνος Κανδήρος: Από καταδρομέας αλεξιπτωτιστής, μας χορεύει με το νέο του single!

Ο Κωνσταντίνος Κανδήρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης. Σε ηλικία 17 ετών,όντας ανήσυχο πνέυμα υπηρέτησε στους καταδρομείς αλεξιπτωτιστές όπου και ήταν όνειρο του να παραμείνει. Όμως το μικρόβιο της μουσικής τον κέρδισε.

Το νέο του τραγούδι «Εν πάση περιπτώσει» έκανε αίσθηση απο την πρώτη στιγμή και ήδη ακούγεται  στα ραδιόφωνα όλης της Ελλάδας και την Κύπρου

Σε μουσική και στίχους απο τον Χάρη Γαλανο, επιμέλεια παραγωγής απο τον Γιάννη Λιόντο και διεύθυνση παραγωγής και ενορχήστρωση απο τον Παναγιώτη Μπρακούλια το «Εν πάση περιπτώσει» αναμένεται να γίνει hit και να μας «κουνήσει»  στους ρυθμούς του.

Πρώτη του απόπειρα ως τραγουδιστής ήταν το 2005 σε γνωστή πίστα των Χανίων. Εκει τον ανακάλυψε μαέστρος μεγάλου νυχτερινού κέντρου των Αθηνών και συγκεκριμένα της παραλιακής, ο οποίος και του έκανε αμέσως πρόταση συνεργασίας.

Το μουσικό ταξίδι στις μεγάλες πίστες της Αθήνας ξεκίνησε το 2006 με πρώτη του συνεργασία στο Frangelico με Χρήστο Μενιδιάτη και Ελεάνα Παπαιωάννου.

Δεύτερη συνεργασία το 2007 στο Γκάζι με Αντρέα Στάμο, Γιώργο Γιαννιά όπου ακόμα μεχρι και σήμερα διατηρούν στενή φιλική σχέση και την Φανη Δρακοπούλου.

Ακολούθησαν συνεργασίες με Βασίλη Καρρά, Αντύπα, Λευτέρη Πανταζή, Γιώργο Τσαλίκη, Άντζελα Δημητρίου, Χρύσπα, Πέτρο Ίμβριο, Τριαντάφυλλο, Κέλλυ Κελεκίδου και πολλά ακόμα μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας.

Για μια ακόμα φορά έρχεται και μας εντυπωσιάζει με το νεο κομμάτι του που κυκλοφόρησε από την Play Records.

Ακούστε το παραπάνω.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR