counter

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: “Πάω να αρραβωνιαστώ τη Νάνσυ, πουλάω ότι θέλω στον κόσμο και το τρώνε τέλεια ”

 Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: “Πάω να αρραβωνιαστώ τη Νάνσυ, πουλάω ότι θέλω στον κόσμο και το τρώνε τέλεια ”
Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: “Πάω να αρραβωνιαστώ τη Νάνσυ, πουλάω ότι θέλω στον κόσμο και το τρώνε τέλεια ”

Ξανά μαζί με την αγαπημένη του είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μετά την κρίση που πέρασε η σχέση τους.

Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ ενώ αυτές τις ημέρες ο γνωστός make up artist βρέθηκε στο Λονδίνο προκειμένου να συναντήσει την εκλεκτή της καρδιάς του Νάνσυ και να περάσουν όμορφες στιγμές μαζί!

Δείτε επίσης - Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Επανασύνδεση με την σύντροφό του – Το ταξίδι στο Λονδίνο και τα καυτά φιλιά στο Instagram

Μάλιστα, πριν αναχωρήσει για το Λονδίνο η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” τον «τσάκωσε» και εκείνος δεν αρνήθηκε να απαντήσει για την σχέση του που τόσο έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα.

Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

«Υπήρξε μια παρεξήγηση και υπήρξε χωρισμός πριν λίγες ημέρες αλλά όλα καλά. Όταν υπάρχει έρωτας, αυτά συμβαίνουν. Το ότι χωρίσαμε και αυτό άλλαξε και τώρα πάω να αρραβωνιαστώ δείχνει ότι υπάρχει έρωτας. Θα βάλω τα γέλια σε όλους που λέγανε ότι πρόκειται για fake σχέση. Θα έβρισκα μια κοπέλα στην Ελλάδα και θα με κυνηγάγατε παντού να δείτε που είμαι και τι κάνω. Σαφώς και φοβάμαι μην ξαναυπάρξουν περιστατικά ζήλιας με τη Νάνσυ. Ήμουν ειλικρινής και της είπα ότι αν διανοηθεί να ξανασυμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο… Αντιθέτως θα πρέπει να θαυμάζει τον άντρα της που έχει κοιλιακούς και γυμνάζεται και έχει αυτή τη fitness ζωή» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Σχετικά με τα σχόλια αφορούν τις σεξουαλικές του επιλογές ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τόνισε: «Είναι πάρα πολύ αστείο και χάνουμε χρόνο με το να συζητάμε αν κάποιος είναι gay, straight ή bye. Είναι γελοίο. Εγώ όμως χαίρομαι που έχω βγάλει αυτή την εικόνα προς τον κόσμο γιατί ό,τι θέλω τους το πουλάω και το τρώνε τέλεια».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR