counter

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Η απάντηση για την έκταση που πήρε η κόντρα με την Μαρία Αντωνά

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Η απάντηση για την έκταση που πήρε η κόντρα με την Μαρία Αντωνά
Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Η απάντηση για την έκταση που πήρε η κόντρα με την Μαρία Αντωνά

Στη εφημερίδα “Espresso” μίλησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και αναφέρθηκε στην Μαρία Αντωνά.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του survivor είπε: «Η συγκεκριμένη κοπέλα μού είχε στείλει δεκάδες μηνύματα πριν μπω στο παιχνίδι, εξυψώνοντάς με, λέγοντάς μου πως με γούσταραν εκείνη κι ο Άρης. Προφανώς το έκανε στρατηγικά με όλους τους παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι αλλά και μετά, για να στηρίζουν τον αρραβωνιαστικό της στις συνεντεύξεις τους. Είναι μια κοπέλα με στρατηγική. Όταν βγήκα της τηλεφώνησα και της εξήγησα πως ήταν χιουμοριστικά αυτά που έλεγα για την Σοφιάννα, όχι για να της κάνω κακό. Εκείνη τότε μου είπε “ωραία, μόλις βγεις στις εκπομπές και πεις πως έκανες χιούμορ, θα βγω κι εγώ και θα αναθεωρήσω δημοσίως”… Διότι είχε μιλήσει πολύ άσχημα για εμένα. Εγώ έκανα αυτό που της υποσχέθηκα αλλά εκείνη δεν τήρησε το λόγο της. Στον τελικό με έσπρωξε περνώντας από δίπλα μου όταν βγήκε νικητής ο Στάθης. Με νευρίασε αυτό και δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά μαζί της. Μου είναι αδιάφορη, ούτε καν τη βλέπω».

Από την πλευρά της, η Μαρία Αντωνά θέλησε να απαντήσει στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και ξέσπασε μέσα από τα social media.

«Άνθρωποι οι οποίοι υπήρξαν μέσα σε ριάλιτι, είχαν λόγο και υπόσταση και μάλιστα έχουν πληρωθεί και για αυτό, διαψεύδουν τον ίδιο τους τον εαυτό τόσο καιρό. Επέμεναν, έβγαιναν μετά σε εκπομπές, ισχυρίζονταν πράγματα τα οποία έθιγαν οικογένειες, σπίτια, ανθρώπους, γυναίκες, άντρες, πόσα άτομα μαζί...», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Αντωνα. Δείτε ΕΔΩ! όσα είπε.

Η νέα αναφορά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στην Μαρία Αντωνά

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πραγματοποίησε ένα Q&A και απάντησε σε διάφορες απορίες των διαδικτυακών της φίλων.

Μια ερώτηση που δέχτηκε έλεγε: «Τι έχεις να πεις για την έκταση που πήρε το θέμα με την Αντωνά;».

Από την πλευρά του, ο ίδιος απάντησε: «Καταρχήν δεν ξεκίνησα εγώ απολύτως τίποτα. Διάβασε μια συνέντευξή μου και έγινε έξαλλη από τις 30 ερωτήσεις στη μια που μίλησα πολύ ευγενικά- δυστυχώς για τελευταία φορά για το συγκεκριμένο άτομο- και τα ξεκίνησε όλα μόνη της για να πάρει λίγο από τη διασημότητά μου. Καταρχήν έχω πει ότι δεν ασχολούμαι με τέτοια άτομα. Με ρωτάτε και προσπαθώ να απαντήσω όσο πιο ευγενικά γίνεται. Το συγκεκριμένο άτομο έχει πει πάρα πολλά πράγματα, κάτι που εγώ δεν είπα ποτέ για εκείνη κάτι κακό, αντιθέτως είπα τα καλύτερα. Δεν ξεκίνησα τίποτα».

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR