counter

Κωνσταντίνος Δέδες: Ο οδοντίατρος των celebrities, η πολιτική & η εκπομπή

Κωνσταντίνος Δέδες: Ο οδοντίατρος των celebrities, η πολιτική & η εκπομπή
Κωνσταντίνος Δέδες: Ο οδοντίατρος των celebrities, η πολιτική & η εκπομπή

Ο Κωνσταντίνος Δέδες θα μας βοηθήσει να... ζήσουμε αλλιώς, μέσα από την συμμετοχή του στην εκπομπή που παρουσιάζει η Σοφία Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1. "Το «ζήσε » είναι επιλογή Το «αλλιώς » είναι προτροπή. Και εμείς θα σας δείξουμε τον τρόπο! Από τη Δευτέρα του Πάσχα και καθημερινά στις 16:00, στον Antenna @ant1tv ,ανοίγει ένα παράθυρο που βλέπει προς μία καλύτερη ζωή. Κοντά μας, ειδικοί επιστήμονες, αλλά και εμπειρίες ανθρώπων που θα μας δείξουν ότι η αλλαγή στη ζωή μας είναι κάτι που βρίσκεται στο χέρι μας. Κάθε απόγευμα, μαζί με τη Σοφία Αλιμπέρτη @sofoufou_ και τον διατροφολόγο-διαιτολόγο δρ. Κωνσταντίνο Ξένο @xenos_diet θα σας εξηγούμε γιατί το «Ζήσε αλλιώς», εκτός από επίλογή, θα γίνει και καθημερινή συνήθεια", γράφει στο Instagram ο Κωνσταντίνος Δέδες για το νέο του ξεκίνημα.Ο ίδιος, έχει ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό και εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς, όσα θέλετε να γνωρίζετε για εκείνον!

Κωνσταντίνος Δέδες: Το βιογραφικό, οι σπουδές και η καταγωγή του

Ο οδοντίατρος, τον οποίο έχουμε δει και στο Your face sounds familiar στον Ant1 , αλλά και στο "Πρωινό", έχει καταγωγή  από το Καπανδρίτι και είναι μόνιμος κάτοικος του Θησείου. Οι σπουδές του, αφορούν την ιατρική και ο ίδιος είναι Χειρουργός Οδοντίατρος. Ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ο Κωνσταντίνος Δέδες έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια και ημερίδες σε όλους τους τομείς της οδοντιατρικής.
Ανάμεσα στους ακόλουθούς του στο Instagram, θα δεις πολλούς celebrities όπως η Καίτη Γαρμπή, η Άννα Βίσση, ο Νίκος Μουτσινας, η Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και πάρα πολλοί άλλοι.

 

Κωνσταντίνος Δέδες: Η πολιτική 

Ο Κωνσταντίνος Δέδες έχει εκλεχτεί πρόεδρος στην Τεχνόπολη και το κίνητρο του για να ασχοληθεί με τα κοινά του Δήμου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος είναι ότι: «Βαρέθηκα να ακούω, αυτό δεν γίνεται»! Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Δέδες διαδέχτηκε στην προεδρεία την Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η πρόταση για να ασχοληθεί με τα κοινά, ήρθε από τον ίδιο τον Κώστα Μπακογιάννη. Ωρέθηκαν συχνά σε κοινές παρέες, τον άκουσε να μιλά με πάθος για την Αθήνα και όσα πρέπει να αλλάξουν και του ζήτησε να συμπορευθούν!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR