counter

Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: “Ο καιρός θα δείξει πώς θα καταλήξουμε…”

Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: “Ο καιρός θα δείξει πώς θα καταλήξουμε…”
Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: “Ο καιρός θα δείξει πώς θα καταλήξουμε…”

Στο Down Town Κύπρου και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον έρωτά του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και γενικότερα για την σχέση τους.

Στις 31 Οκτωβρίου θα γίνεις 30 ετών. Αλλάζοντας δεκαετία πια στη ζωή σου, θα περάσεις, πιστεύεις, και μία μικρή κρίση ηλικίας – «τι κάνω», «πού είμαι», «ποιοι είναι οι στόχοι μου πια»;

Κοίτα, η δεκαετία των είκοσι είναι πάντα πιο «ελαστική» αλλά, με το που μπαίνεις στη δεκαετία των τριάντα ετών, νομίζω πως αλλάζουν αρκετά – δεν είσαι πια «παιδί», περνάει η «περίοδος χάριτος». Κι όσο περνάνε τα χρόνια, είναι λογικό να σκέφτεσαι διαφορετικά – και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Θέλω, λοιπόν, και στο μέλλον, να κάνω μία δουλειά που να μ’ αρέσει, να μου εξασφαλίζει την ψυχική μου ηρεμία -όπως τώρα- και, σε ό,τι αφορά στο προσωπικό μου κομμάτι, θα ήθελα στο βάθος μιας πενταετίας ή εξαετίας, να κάνω τη δική μου οικογένεια, όταν νιώσω πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή.

Πώς εννοείς την «κατάλληλη στιγμή»;

Το να βρεις το άλλο σου μισό – εφόσον περάσεις κάποιο καιρό μαζί του. Τότε, πιστεύω, πως όλα παίρνουν τον δρόμο τους. Τώρα είμαι σε μια πολύ καλή φάση με την Ευρυδίκη, σαν ζευγάρι τα βρίσκουμε, και ο καιρός θα δείξει πώς θα καταλήξουμε.

Μετά από δύο χρόνια σχέσης έχουν ξεπεραστεί πια οι ζήλειες, οι «σκηνές» και, γενικότερα, οι «παιδικές ασθένειες» μιας συμβίωσης;

Ζήλεια υπάρχει -και από τις δύο πλευρές- απλώς εγώ δεν το δείχνω επειδή είμαι σκορπιός (γελάει). Επειδή, όμως, ξέρουμε και οι δύο πια πώς λειτουργεί το «σύστημα», υπάρχει κατανόηση. Καμιά φορά, ξέρεις, είναι και κολακευτική η ζήλεια – δείχνει ότι ενδιαφέρεται ο άλλος για σένα, φτάνει να είναι σε βαθμό φυσιολογικό και όχι παθολογικό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR