counter

Κωνσταντίνος Βασάλος: "Ένα μήνα τώρα το ήξερε η Σίσσυ - Έφυγα από την εκπομπή γιατί..."

Κωνσταντίνος Βασάλος: "Ένα μήνα τώρα το ήξερε η Σίσσυ - Έφυγα από την εκπομπή γιατί..."
Κωνσταντίνος Βασάλος: "Ένα μήνα τώρα το ήξερε η Σίσσυ - Έφυγα από την εκπομπή γιατί..."

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη έκανε αμέσως μετά το φινάλε του «Χαμογέλα και πάλι» ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο personal trainer μίλησε για τη λήξη της συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ αποκάλυψε αν σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Διαβάστε επίσης: Αsia Εxpress: Η επίσημη ανακοίνωση του Star για τον παρoυσιαστή, τη συμπαρoυσιάστρια και τα 9 ζευγάρια που δoύμε 

«Έφυγα από την εκπομπή για να πάω στο Asia Express γιατί είναι μια εμπειρία που δε μπορείς εύκολα να τη ζήσεις τόσο εύκολα και δεν έρχονται κάθε μέρα αυτά. Εγώ υπέγραψα μόνο για το Asia Express, δεν υπέγραψα με το Star για του χρόνου. Ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με το “Χαμογέλα και πάλι”. Στη Barking Well είναι ανοιχτή η πόρτα πάντα… Είμαι συνειδητοποιημένος. Ένα μήνα τώρα το ήξερε και η Σίσσυ και εγώ ότι ήταν η τελευταία εκπομπή…» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Την ώρα των δηλώσεων η Κατερίνα Καινούργιου τηλεφώνησε στη δημοσιογράφο, η οποία την έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση. Τότε η παρουσιάστρια ρώτησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο πότε σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Εκείνος με τη σειρά του απάντησε: «Ναι με την Ευρυδίκη όλα καλά. Πρόταση γάμου πότε θα κάνω; Δε με βιάζει κάτι».

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR