counter

Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκαλύπτει αν έχει γνωρίσει τον σύντροφο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη! "Δεν είναι εύκολο να κόψουμε σχέσεις..."

Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκαλύπτει αν έχει γνωρίσει τον σύντροφο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη! "Δεν είναι εύκολο να κόψουμε σχέσεις..."
Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκαλύπτει αν έχει γνωρίσει τον σύντροφο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη! "Δεν είναι εύκολο να κόψουμε σχέσεις..."

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay's Time μίλησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και αναφέρθηκε στη κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο, στην επιστροφή του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, στον Fipster  και την εκπομπή που θα παρουσίαζαν και στο αν έχει γνωρίσει το σύντροφο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

"Με διεκδίκησαν πολύ σκληρά, είχαμε ανταγωνιστές... Δεν ήταν δικεδίκηση, μιλήσαμε φιλικά και ειλικρινά και δεν ήταν δύσκολο για εμένα. Είχαμε βρεθεί στη Πάρο για διακοπές και έγινε μια σζυζήτηση εκεί, είχα στο μυαλό μου να κάνω κάτι άλλο και δεν έγινε το άλλο. Μετά για να δεις πόσο μεγαλόψυχη είναι η Σίσσυ μου είπε 'είναι Νοέμβρης και δεν κάνεις κάτι άλλο, δεν έρχεσαι;' Γενικά άμα με παίξεις λίγο με το συναίσθημα με τουμπάρεις, γιατί είμαι ευαίαθσητο παιδί, είμαι Σκορπιός. Κάναμε μια κουβέντα με την Barking Well και μετά έγινε κάτι και με έκανε να επιστρέψω στη Σίσσυ, οδήγησε κάπου αυτή η κουβέντα και ξαναγύρισα.

Δεν υπάρχει πιο ιδανικό σενάριο από το να πας να δουλέψεις σε μια εκπομπή που δούλευες και να είναι και η φίλη σου. Ένας άνθρωπος αν κάνει παρέα με μια κοπέλα, είναι ζευγάρι δεν υπάρχει εδώ στην Ελλάδα η φιλία... Έχουμε προτείνει με τον Φίλιππο (Fipster) μια εκπομπή ταξιδιωτική και αυτό είναι το ιδανικό αλλά τα χρήματα πού είναι βρε παιδιά;".

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος: Απαντά αν είναι ζευγάρι με την Βάλια Χατζηθεοδώρου! Η απιστία & η επιστροφή σε πρώην

Για το αν τον βλέπει στο Fame Story και τους τσακωμούς του με τους συμμετέχοντες είπε:

"Μου αρέσει που είναι ο εαυτός του στο Fame Story και δεν προσβάλει κανέναν..."

Για την κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: "Παίξαμε μια συνέντευξη και πάλι με φωτογράφησε, πάλι για τα νούμερα...Είπα μια βλακεία και έγινε αυτό το beef. Mε έχει σχολιάσει και δεν θα κάνω κάτι αντίστοιχο, δε κρατάω κακία, πάμε παρακάτω. Βρεθήκαμαε από κοντά, δεν μπήκε σε μια διαδικασία να μιλήσουμε δε θα είμαι και κερατάς και δαρμένος, ας έρθει να μου μιλήσει αν έχει κάτι μαζί μου".

Σε ερώτηση για το αν έχει γνωρίσει το σύντροφο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, ανέφερε:

"Το ότι δεν είμαστε ζευγάρι, δε σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε και τσακωμένοι. Έχουμε περάσει τόσα πολλά που δεν είναι εύκολο να κόψουμε σχέσεις, αλλά όχι δεν έχουμε φτάσει σε σημείο να μιλάω και το σύντροφό της"! Ενώ όταν τον ρώτησε αν έχει σχέση, είπε:

"Είμαι ένα ελεύθερο πουλί και ελεύθερα πετάω"

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR