counter

Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκαλύπτει αν έχει απιστήσει σε σχέση

Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκαλύπτει αν έχει απιστήσει σε σχέση
Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκαλύπτει αν έχει απιστήσει σε σχέση

Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Down Town Κύπρου και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο συναίσθημα της ζήλιας, αποκάλυψε αν απαντάει στα μηνύματα των θαυμαστριών του, αλλά στο αν ήταν από πάντα πιστός.

Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Μετά από δύο χρόνια σχέσης έχουν ξεπεραστεί πια οι ζήλιες, οι «σκηνές» και, γενικότερα, οι «παιδικές ασθένειες» μιας συμβίωσης;

«Ζήλια υπάρχει -και από τις δύο πλευρές- απλώς εγώ δεν το δείχνω επειδή είμαι σκορπιός (γελάει). Επειδή, όμως, ξέρουμε και οι δύο πια πώς λειτουργεί το «σύστημα», υπάρχει κατανόηση. Καμιά φορά, ξέρεις, είναι και κολακευτική η ζήλια - δείχνει ότι ενδιαφέρεται ο άλλος για σένα, φτάνει να είναι σε βαθμό φυσιολογικό και όχι παθολογικό.»

Δεν απαντάς ούτε στα -προκλητικά ίσως- direct μηνύματα που σου στέλνουν οι θαυμάστριες και οι θαυμαστές σου στο Instagram;

«Όσο ήμουν ελεύθερος, ήταν τόσα πολλά τα μηνύματα που δεν προλάβαινα καν να τα ανοίξω. Γινόταν χαμός - και δεν μιλάω μόνο για μηνύματα με απώτερο στόχο το φλερτ, αλλά γενικότερα. Ίσως και να ‘χα, μόλις βγήκα απ’ το παιχνίδι, πέντε χιλιάδες μηνύματα από ανθρώπους που δεν γνώριζα καν. Ήταν τρομακτικό! Σε ποιον να πρωτομιλήσω; Ήταν τρέλα! Τώρα, ίσως επειδή δημοσιοποιήσαμε πια και τη σχέση μας με την Ευρυδίκη, τα πράγματα είναι αλλιώς, τα μηνύματα είναι πολύ διακριτικά.»

Πάντα ήσουνα πιστός στις σχέσεις σου;

«Όσο είσαι έφηβος και πεις πως δεν έχεις κάνει κάποια «ατασθαλία» μέσα στη σχέση, μάλλον λες ψέματα. Ειδικά εγώ, που ήμουνα πάντα μέσα σε μεγάλες σχέσεις. Μεγαλώνοντας όμως, ωριμάζεις, αλλάζεις.»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR