counter

Κωνσταντίνος Αργυρός: Χώρισε με την Τσάνταλη και μιλά για την σχέση του με την Νίνα Λοτσάρη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Χώρισε με την Τσάνταλη και μιλά για την σχέση του με την Νίνα Λοτσάρη
Κωνσταντίνος Αργυρός: Χώρισε με την Τσάνταλη και μιλά για την σχέση του με την Νίνα Λοτσάρη

Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή. Ο τραγουδιστής, μίλησε για την φημολογούμενη σχέση του με την Νίνα Λοτσάρη αλλά και τον πρόσφατο χωρισμό του από την Κατρίνα Τσάνταλη.

Είσαι σε κάποια σχέση αυτή την περίοδο; Όχι. Είμαι μόνος μου.

Πόσο ισχύουν τα δημοσιεύματα που σε θέλουν ζευγάρι με τη Νίνα Λοτσάρη; Δεν ισχύουν. Με τη Νίνα συναντηθήκαμε πριν από δύο εβδομάδες περίπου, όταν είχε τύχει να έρθει στο Posidonio όπου τραγουδούσα και θα ξεκινήσω και πάλι να εμφανίζομαι, με νέο σχήμα από τις 25 Απριλίου. Ανέβηκε στην πίστα και τραγουδήσαμε μαζί, με επισκέφτηκε μετά στο καμαρίνι μαζί με άλλους φίλους για να με συγχαρεί και της είπα με τη σειρά μου ότι είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει και ότι θα ήθελα να παρακολουθήσω και εγώ την παράσταση στην οποία παίζει. Τίποτα περισσότερο.

Θα μπορούσες να τη δεις ποτέ ερωτικά; Τι να σου πω τώρα; Δεν μου έχει περάσει από το μυαλό, όπως δεν το σκέφτομαι για όποια γυναίκα έρχεται στο καμαρίνι μου για να με συγχαρεί. Μόνο εκεί την έχω δει. Δεν έχω βγει μαζί της.

Πόσο καιρό είσαι μόνος σου; Δύο μήνες περίπου.

Και δεν σου λείπει μία σχέση; Όχι, γιατί πάντα καταφέρνω να είμαι ερωτευμένος. Ακόμη δηλαδή και αν δεν έχω σχέση, εγώ πάντα θα τραγουδάω για τη γυναίκα που ονειρεύομαι να έρθει, ή που υπήρξε κάποια στιγμή και μπορεί να ξαναέρθει στη ζωή μου.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Cover OK 436

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR