counter

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μας δείχνει την εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μας δείχνει την εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του!
Κωνσταντίνος Αργυρός: Μας δείχνει την εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του!

Την πιο δημιουργική φάση της ζωής του περνάει αυτή την περίοδο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επιστροφή του στην νυχτερινή Αθήνα, καθώς από τις 24 Μαΐου ξεκινάει τις εμφανίσεις του σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής, για ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

Ο ίδιος χθες είχε την τιμητική του, καθώς γιόρτασε τα γενέθλια του και την ονομαστική του εορτή, μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του ετοίμασαν μία εντυπωσιακή τούρτα έκπληξη για τα 33α γενέθλια του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ως λάτρης των social media δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία και ευχαρίστησε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές τους.

 «Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε να ζω το όνειρο μου! Οι ευχές σας & τα αμέτρητα μηνύματα σας για την ονομαστική μου εορτή & τα γενέθλια μου, μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω να δουλεύω με αγάπη , σεβασμό , ειλικρίνεια και ταπεινότητα σε κάθε μου βήμα! Όλοι έχουμε να κερδίσουμε ο ένας απ´ τον άλλον, ο Θεός είναι μαζί μας & σας ευχαριστώ που είστε κοντά μου! 
Καλό μας ξεκίνημα στο FANTASIA , που εσείς μου δώσατε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε την δική μας σχέση αλληλοσεβασμού και εμπιστοσύνης!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση του.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR