counter

Κωνσταντίνος Αργυρός – Ιωάννα Μαλέσκου: Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα τους;

Κωνσταντίνος Αργυρός – Ιωάννα Μαλέσκου: Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα τους;
Κωνσταντίνος Αργυρός – Ιωάννα Μαλέσκου: Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα τους;

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκαν καλεσμένοι στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο του «Στη υγεία μας» και φαίνεται πως ξεκίνησε ένα ειδύλλιο μεταξύ τους.

Η παρουσιάστρια του “Love it” κέρδισε από την αρχή όλα τα βλέμματα με το εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμά της, ενώ ήταν πολύ χαλαρή και ευδιάθετη όλο τα βράδυ. Δίπλα της ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που ξεσήκωσε τους τηλεθεατές, αλλά και τους καλεσμένους με τις ερμηνείες του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time και την Σπυριδούλα Τριάντου υπήρξε χημεία αναμεσά τους και μιλούσαν αρκετά στα breaks, ωστόσο άλλος φρόντισε για να έρθουν κοντά.

Η παραγωγή αποφάσισε να κάτσουν δίπλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, προκείμενου να έχουν ωραία πλάνα και οι δυο τους ξεκίνησαν την κουβέντα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι μόνη της από τότε που μετακόμισε στην Αθήνα, πάρα τις φήμες επανασύνδεσης με τον πρώην της. Από την άλλη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει σχέση εδώ και λίγο καιρό.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στην εφημερίδα άτομο από το φιλικό περιβάλλον της παρουσιάστριας, οι δυο τους δεν αντάλλαξαν τηλέφωνα. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR