counter

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δείτε πως αντέδρασε όταν τον ρώτησαν για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! “ Η Ηλιάνα μου φαίνεται πολύ όμορφη…”

Τον γύρο του διαδικτύου, κάνουν τις τελευταίες εβδομάδες, τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ζευγάρι, ωστόσο οι δύο τους προσπαθούν να αποφεύγουν να απαντούν, σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός το απόγευμα της Παρασκευής βρέθηκε στο Βόλο, μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, ώστε να ανάψουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης.

Οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες και η εκπομπή «Παιδιά από σπίτι» έδειξε ένα απόσπασμα  του γνωστού τραγουδιστή να αναφέρετε μεταξύ άλλων, στο αν παρακολουθεί το GNTM και πώς βλέπει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Ότι καλό υπάρχει στην τηλεόραση το παρακολουθώ. Η κριτική επιτροπή του GNTM είναι καλά ενημερωμένοι από ότι αντιλαμβάνομαι, κάνουν καλές παρατηρήσεις. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μου φαίνεται πολύ όμορφη και η Βίκυ και η Ηλιάνα έχουν το δικό τους ταπεραμέντο και χαίρομαι να τους βλέπω που είναι δεμένοι». είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Αργυρός .

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR