counter

Κωνσταντίνος Αργυρός: Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά; Τι απαντά το περιβάλλον του;

Ένα δημοσίευμα κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και ανέφερε πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με αυτό, η Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία φημολογείται πως είναι η σύντροφος του τραγουδιστή, είναι έγκυος και περιμένει αγοράκι.

Δείτε επίσης – Κωνσταντίνος Αργυρός: Η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα στο closing party με τον Σάκη Ρουβά

Κωνσταντίνος Αργυρός – Τι απαντά το περιβάλλον του στις φήμες που τον θέλουν να γίνεται πατέρας

Η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Γκρόσι στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» ανέφερε πως το στενό περιβάλλον του Κωνσταντίνου Αργυρού διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση περί εγκυμοσύνης της Αλεξάνδρας Νίκα.

«Υπάρχουν καταστάσεις στο παρελθόν που έχουν αντέξει παραπάνω ή λιγότερο στον καιρό, ή κάποιες ευκαιρίες, αλλά για να μην προχώρησαν κάποιος λόγος θα υπάρχει. Είμαι ευγνώμων για ό,τι μου έχει συμβεί. Είναι δύσκολο για κάποια κοπέλα να είναι μαζί μου. Όταν υπάρχει κατανόηση και μέσω του διαλόγου μπορούν να λυθούν τα πάντα. Αν θέλεις ναι, μπορείς να πας κάπου αλλού. Παρόλα αυτά δεν είναι εύκολο. Αλλά αυτό είναι στη ζωή μας. Υπήρχαν σχέσεις που δεν μαθεύτηκαν. Θέλω να προστατεύω τις σχέσεις μου, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την κοπέλα», είχε αναφέρει ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε συνέντευξη του για την προσωπική του ζωή.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes».

Photo Credits: Instagram - argiros_konstantinos

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR