counter

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκινεί η σύζυγός του – “Η δική μας Ανάσταση αργεί ακόμη”

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκινεί η σύζυγός του – “Η δική μας Ανάσταση αργεί ακόμη”
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκινεί η σύζυγός του – “Η δική μας Ανάσταση αργεί ακόμη”

Έπειτα από 2,5 χρόνια σκληρής μάχης στα νοσοκομεία και τα κέντρα αποκατάστασης ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης βρίσκεται και πάλι στο σπίτι του.

Ο γνωστός παρουσιαστής που τον Δεκέμβριο του 2017 τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα που είχε με τη μηχανή του, πριν μερικές μέρες πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης και πέρασε το Πάσχα με την σύζυγό του Εβελίνα Βαρσάμη και τον 8χρονο γιο τους.

«Επιτέλους μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια είμαστε σπίτι. Μετά από 2.5 χρόνια συνεχούς αγώνα για τη λειτουργική αποκατάστασή του Κωνσταντίνου. Όλον αυτό τον καιρό ανεβαίνουμε μαζί έναν Γολγοθά. Η δική μας Ανάσταση αργεί ακόμα. Την ψυχή μας όμως φωτίζει η προσπάθεια του Κωνσταντίνου που μας έχει συγκινήσει» αναφέρει η σύζυγός του στην εφημερίδα Realnews.

H Εβελίνα Βαρσάμη όλο αυτό το διάστημα δεν έλειψε ποτέ από το πλευρό του. Μάλιστα η ίδια δηλώνει πολύ συγκινημένη με τα μηνύματα αγάπης και στήριξης που δέχεται για τη μάχη αυτή που δίνουν σαν οικογένεια.

«Η αγάπη όλων σας σε αυτή τη δοκιμασία είναι ένα ψυχικό στήριγμα, που δίνει σε μένα και στον γιο μας κουράγιο για να συνεχίσουμε. Οι ευχές σας τις άγιες αυτές ημέρες, παρά τα προβλήματα της περιόδου είναι αναρίθμιτες. Ευχόμαστε σε κάθε σπίτι που δοκιμάζεται, δύναμη και κουράγιο. Ζήστε με τους αγαπημένους σας αυτές τις δύσκολες στιγμές, μοιραστείτε αγάπη και νιώστε ευγνώμονες που έχετε υγεία, το σπουδαιότερο αγαθό. Από καρδιάς σας ευχαριστούμε» είναι το μήνυμα που στέλνει η Εβελίνα Βαρσάμη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR