counter

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι λέει ο σύζυγος της 60χρονης που τραυμάτισε η παρουσιάστρια;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι λέει ο σύζυγος της 60χρονης που τραυμάτισε η παρουσιάστρια;
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι λέει ο σύζυγος της 60χρονης που τραυμάτισε η παρουσιάστρια;

Σε τροχαίο στη Βούλα ενεπλάκη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κοντά στο Ασκληπιείο της Βούλας. Η παρουσιάστρια παρέσυρε και χτύπησε μια 60χρονη γυναίκα το μεσημέρι της Τετάρτης 5/4, η οποία νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Δείτε επίσης - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ενεπλάκη σε τροχαίο στη Βούλα! Παρέσυρε ηλικιωμένη με το αυτοκίνητο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Τι λέει ο σύζυγος της 60χρονης που τραυμάτισε η παρουσιάστρια

Στην εκπομπή «T-Live» και την Πόπη Παπαδοπούλου μίλησε ο σύζυγος της γυναίκας και περιέγραψε την κατάσταση της υγείας της, αλλά επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η παρουσιάστρια την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο.

«Η γυναίκα μου είναι τραυματισμένη. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, δεν θυμάται τίποτα. Έχει κάταγμα στην ωμοπλάτη, έχει ράμματα στο κεφάλι και στο πηγούνι και κάταγμα στο ισχίο. Σήμερα της έκαναν αξονική, θα χειρουργηθεί στην ωμοπλάτη. Δεν κουνάει ούτε το χέρι της, ούτε τίποτα. Ήρθε στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα. Μια απροσεξία ήταν, η Αστυνομία έχει το πόρισμα.

Είναι λάθος ότι πετάχτηκε γιατί είναι χτυπημένη στη μέση του δρόμου, όχι στην άκρη του πεζοδρομίου. Έχει διάβαση πεζών εκεί. Περνούσε τη διάβαση για να πάει απέναντι. Σε νοσοκομείο άλλος βγαίνει τραυματίας, τα να πω; Μπροστά στο νοσοκομείο με τέτοιες ταχύτητες; Δεν ήμουν παρών για να πω, αλλά για να έχει τέτοια εκτίναξη, ένα μέτρο και να πέσει στο καπό του αυτοκίνητου. Ό,τι μου λέει η σύζυγος μου αυτά σας λέω! Δεν ξέρω πότε θα πάρει εξιτήριο η σύζυγός μου. Ακόμα δεν σηκώνεται, δεν μπορεί να περπατήσει. Είναι με καθετήρες. Τι να πω τώρα; Να κυνηγήσω την κυρία Κωνσταντίνα; Πάνω στην κακιά ώρα συμβαίνουν αυτά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την επισκέφτηκε και χθες και σήμερα», δήλωσε ο σύζυγος της 60χρονης.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε ο σύζυγος της 60χρονης που τραυμάτισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR