counter

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πώς θα γιορτάσει την Ημέρα των Ερωτευμένων;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πώς θα γιορτάσει την Ημέρα των Ερωτευμένων;
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πώς θα γιορτάσει την Ημέρα των Ερωτευμένων;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πιστή στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές θα μείνει και την ημέρα των ερωτευμένων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μαζί με τους συνεργάτες της έχουν φροντίσει να έχουν την καλύτερη θεματολογία.

Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, στις 09:45, η εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» υποδέχεται τον έρωτα με πολλούς καλεσμένους, αγαπημένα πρόσωπα, πλούσια δώρα, ζωντανές συνδέσεις και συνταγές ζαχαροπλαστικής!
Η Δέσποινα Μοιραράκη έρχεται στην παρέα μας για μια αποκαλυπτική συνέντευξη και ο Χρήστος Βέργαδος προτείνει τα γλυκά του έρωτα. Οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» λένε τα δικά τους μυστικά και παρουσιάζουν, ειδικά για την εκπομπή, σκηνές γάμου και έρωτα.
Η γοητευτική Ιωάννα Λίλλη μιλάει για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή και ο Θάνος Ασκητής προτείνει τρόπους για να μην χάσουμε το πάθος μας. Ακόμα, ο Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος μιλά αποκλειστικά με τους πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής μανίας «Οι 50 αποχρώσεις του Γκρι».Τέλος ο Λάμπης Λιβιεράτος με τον Bo ανεβάζουν τη διάθεσή μας με τα τραγούδια τους.

Όσο για την εκπομπή της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου; Στο πλατό της εκπομπής του ALPHA θα βρεθεί η Μαρίνα Ασλάνογλου που θα μιλήσει για το θέατρο και τη ζωή της. Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός φέρνει ειδήσεις της επικαιρότητας και η Άννα Πρέλεβιτς κάθεται, επίσης, στον καναπέ της εκπομπής. Τέλος, η Μαρία Ψωμά δίνει πολύτιμες συμβουλές για σωστή διατροφή και καλή υγεία, ενώ ο Λευτέρης Κιντάτος τραγουδά τα πιο ωραία λαϊκά.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR