counter

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Kατέθεσε αγωγή εναντίον Λιάγκα - Σταμάτη. Τι ζητάει;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Kατέθεσε αγωγή εναντίον Λιάγκα - Σταμάτη. Τι ζητάει;
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Kατέθεσε αγωγή εναντίον Λιάγκα - Σταμάτη. Τι ζητάει;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ραντεβού στα δικαστήρια θα δώσουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη, καθώς η παρουσιάστρια του Σπίτι μου σπιτάκι μου κατέθεσε αγωγή πριν λίγες ημέρες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών και ζητά από τους παρουσιαστές της εκπομπής «Το πρωϊνό» 520.000 ευρώ. Ο λόγος; Τα υποτιμητικά σχόλια που έχουν κάνει ο Γιώργος και η Σάσα μέσα από την πρωινή εκπομπή τους, χαρακτηρίζοντάς τα συγκεκριμένα «ύπουλη λασπολογία». Το «κακό» ξεκίνησε, πρίν από λίγες ημέρες, όταν ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του έκαναν λόγο για σωματοφύλακες των βουλευτών που πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες και αναφερόμενος σε έναν καυγά που είχε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ανέφερε πως κι αυτή έχει σωματοφύλακα.

Αναλυτικότερα το σχόλιο είχε ως εξής: «Η Σπυροπούλου είναι ένα κοριτσάκι που κάποιος την πληρώνει και της βάζει 15 bodyguards. Μπορεί για κάποιους να είναι τόσο πολύτιμη που να δίνουν λεφτά για να τη φυλάει bodyguard». Η παρουσιάστρια απαντάει μέσα από την αγωγή της: «Από τη θέαση της συγκεκριμένης εκπομπής, ο καθένας καλόπιστος τηλεθεατής, αντιλαμβάνεται ότι δήθεν απαιτώ επιδιώνω ή ανέχομαι τρίτοι να με πληρώνουν, ήτοι πως έχω κάποια χρηματική τιμή, πως λειτουργώ δίκην εμπορεύματος, χωρίς αξιοπρέπεια και ηθικές αρχές». Από το περιβάλλον του παρουσιαστή έχει διαρρεύσει πως ο ίδιος δεν είχε σκοπό να θίξει την παρουσιάστρια και πως πρόκειται για μια παρεξήγηση.

Γεγονός πάντως είναι πως  είναι η πρώτη φορά που παρουσιαστής κάνει μήνυση σε άλλον παρουσιαστή για σχόλια που κάνει στην εκπομπή του. Παρόμοιο γεγονός δεν έχει ξανασυμβεί ούτε σε εποχές που υπήρχε η "σκληρή" μεσημεριανή gossip ζώνη, όπου και ακούγονταν πολύ χειρότερα πράγματα στον τηλεοπτικό αέρα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR