counter

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ηλικία και ο έρωτας με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ηλικία και ο έρωτας με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ηλικία και ο έρωτας με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Μια από τις πιο δημοφιλείς Ελληνίδες παρουσιάστριες είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία και ζει έναν παράφορο έρωτα με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Φυσικά, αναζητήσεις για την ίδια, το βιογραφικό, την ηλικία, την καταγωγή αλλά και την σχέση της με την οικογένειά της, είναι εξαιρετικά δημοφιλείς, και εμείς συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο όσα πρέπει να ξέρετε για εκείνη.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ηλικία και οι σπουδές

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 1987 στη Ρόδο όπου και μεγάλωσε, και η ηλικία της είναι 35 ετών. Έχει μια μικρότερη αδελφή, την Κατερίνα (γενν. 1998), με την οποία είναι πολύ δεμένες.

Με την αδερφή της σε διακοπές

Μετά το σχολείο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πέρασε στο Τμήμα Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κι έτσι μετακόμισε στην Αθήνα. Παράλληλα με τις σπουδές της, ασχολήθηκε με το modeling, σε συνεργασία με το πρακτορείο της Κρίστυς Κρανά. Το 2007, διακρίθηκε στο διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Εurope Face» και έπειτα ξεκίνησε να δουλεύει στην τηλεόραση, κάνοντας διαφημιστικά και λαμβάνοντας μέρος στη στήλη ομορφιάς της εκπομπής ''Καφές με την Ελένη'' ως μοντέλο.

Με την μητέρα της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι εκπομπές που παρουσίασε

Τη σεζόν 2012-2013, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν μια από τους συμπαρουσιαστές της Ναταλίας Γερμανού στην ψυχαγωγική εκπομπή ''Μες στην καλή χαρά'' του ALPHA ενώ τη σεζόν 2013-2014 συνέχισε στην ίδια εκπομπή, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου. Τον Σεπτέμβριο του 2014 ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής ''Σπίτι μου σπιτάκι μου'' στο ίδιο κανάλι, η οποία διήρκησε τρεις σεζόν, μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Μετά από ένα διάστημα αποχής από την τηλεόραση, προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές της στη Φιλοσοφική, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε τηλεοπτικά το 2018 ως διαγωνιζόμενη μέσα από την ελληνική εκδοχή του ριάλιτι ''Survivor'' το οποίο προβλήθηκε από το κανάλι ΣΚΑΪ. Τη σεζόν 2018-2019 παρουσίασε τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μόδας ''My Style Rocks'' στο ίδιο κανάλι, ενώ το 2020, ήταν διαγωνιζόμενη στο talent show ''Just the 2 Of Us'' στο OPEN. Τη σεζόν 2021-2022 παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι "Κάτι Ξαναψήνεται" πάλι στον ΣΚΑΪ.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο έρωτας με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εδώ και αρκετά χρόνια, ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και μάλιστα τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη φημολογία ότι η ίδια είναι έγκυος.και ότι ο γάμος... δεν αργεί! Ο Βασίλης είναι ο μικρότερος γιος του Βλάσση Σταθοκωστόπουλου, το τέταρτο παιδί της οικογένειας. Ο πατέρας του, Βλάσσης εργαζόταν σαν σερβιτόρος, και ένα λαχείο του άλλαξε την ζωή. Το 1976 ανοίγει το πρώτο του μαγαζί στη Γλυφάδα, την καφετέρια Oscar και έκτοτε έχει πάρει στα χέρια του πάρα πολλά γνωστά εστιατόρια στην Αθήνα, αφού η οικογένεια Σταθοκωστόπουλου είναι από τις πιο ισχυρές επιχειρηματικά στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά, όλα τα μέλη κρατούν χαμηλούς τόνους και δεν αγαπούν τα Μέσα και τη δημοσιότητα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR