counter

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού

Στο περιοδικό Tv Έθνος και τον Αλέξη Μίχα μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που αυτή τη περίοδο συμμετέχει στο J2US.
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε αν έχει κάποια σχέση αυτή τη στιγμή στη ζωή της αλλά και την επιθυμία τους να κάνει κάποια στιγμή της δική της οικογένεια. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε και στις φιλίες που έχει κάνει σε αυτό το χώρο αλλά και στο κατά πόσο την φλερτάρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έρχομαι στα προσωπικά σου, που επίσης στο παρελθόν έχουν απασχολήσει έντονα τα πρωτοσέλιδα των περιοδικών. Κατ’ αρχάς, θέλω να σε ρωτήσω αν αυτήν την περίοδο είσαι μόνη σου ή μέσα σε κάποια σχέση...

Έχουν πολύ καιρό να απασχολήσουν τα προσωπικά μου. Τουλάχιστον ενάμιση χρόνο. Κοίτα... Είμαι εσωστρεφής αλλά και κοινωνική. Αν υπάρχει κάτι στη ζωή μου, ο κόσμος θα το καταλάβει αμέσως. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι να μοιραστώ... Θα σου πω πως είμαι πολύ καλά. Και δεν είμαι από τα κορίτσια που ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό. Νιώθω ολοκληρωμένη. Περνάω όμορφα και δημιουργικά τον χρόνο μου. Έχω κάνει focus στο επαγγελματικό κομμάτι. Όπου κοιτάς, εκεί πας. Αν λοιπόν εστιάζεις κάπου, είναι δύσκολο να αποσπαστείς. Περισσότερα από επτά χρόνια δεν είχα ελεύθερα Σαββατοκύριακα, ούτε τη δυνατότητα να ξενυχτήσω το βράδυ της Παρασκευής. Ούτε να πάω για έναν καφέ με τον φίλο μου και να πιαστώ χέρι-χέρι. Οι σχέσεις είναι ούτως ή άλλως δύσκολες. Έχω περάσει πολλά μεταβατικά στάδια στη ζωή μου, όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι. Εγώ χαίρομαι για την οικογένειά μου και τους φίλους μου που μου έχουν σταθεί σαν οικογένεια.

Την ανάγκη για μια οικογένεια και τον ερχομό ενός παιδιού έχεις αρχίσει να τη νιώθεις;

Τα αγαπώ πολύ τα παιδάκια. Και τώρα θα γίνω και πνευματική μαμά. Είμαι περιποιητική και προστατευτική με τα παιδιά – και με όλους τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Θα ήθελα κάποια στιγμή να γίνω μητέρα, αλλά πρέπει να υπάρχει και ο κατάλληλος σύντροφος.

Υπάρχουν αληθινές φιλίες στον χώρο του θεάματος;

Γιατί να ξεχωρίσουμε τον χώρο του θεάματος; Σίγουρα, βέβαια, η τηλεόραση είναι δύσκολη πίστα και θέλει στομάχι. Δεν ξέρω ειλικρινά πόσες φορές έχω πει «θα αντέξω» και πόσες «δεν αντέχω». Παρ’ όλα αυτά, άντεξα. Και στις φιλίες κάπως έτσι. Επένδυσα, προδόθηκα, αλλά αυτό δεν με «έκλεισε». Επένδυσα ξανά και μπορεί και πάλι να έφαγα τα μούτρα μου. Δεν είμαι προκατειλημμένη.

Ευκαιρίες δίνεις;

Κοίτα, σημάδια για μελλοντικές συμπεριφορές έχουμε από όλους τους ανθρώπους από τον πρώτο καιρό που τους γνωρίζουμε. Είτε αφορούν μια συνεργασία είτε μια ερωτική σχέση. Απλά, πολλές φορές επιλέγουμε να εθελοτυφλούμε. Για μένα δεν υπάρχει το «προδόθηκα, απογοητεύτηκα, εξεπλάγην». Σπανίως θα το πω. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που φορούν πολύ καλά το προσωπείο και αυτοί είναι οι πλέον επικίνδυνοι. Την έχουμε πατήσει και από αυτούς.

Έχεις έναν από τους πιο «δυνατούς» λογαριασμούς Ελλήνων celebrities στο Instagram. Σε φλερτάρουν οι άνδρες μέσω Instagram ή ντρέπονται;

Πολύ, και χαίρομαι! Γενικά μου εξωτερικεύουν συναισθήματα. Με θεωρούν προσιτό κορίτσι; Προσεγγίσιμο; Δεν θα δώσω εγώ την απάντηση. Και γυναίκες και άνδρες εκφράζουν τον θαυμασμό τους και με φλερτάρουν. Δεν είναι μόνο το φλερτ, συζητάμε πολλά με τους διαδικτυακούς μου φίλους. Τώρα έχουμε πολλά σχόλια για το J2US. Ο κόσμος με έκανε να ανοιχτώ γιατί με πιστεύει. Παλιά, νομίζω, δεν με πίστευε...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR