counter

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γυμναστική στη φύση με τέλειο sport look

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γυμναστική στη φύση με τέλειο sport look
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γυμναστική στη φύση με τέλειο sport look

Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να είναι αυξημένες, ωστόσο τον τελευταίο καιρό ασκείται εντατικά με αποτέλεσμα μέχρι το καλοκαίρι να αποκτήσει το τέλειο κορμί.

Έτσι ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU, αποθανάτισε την παρουσιάστρια να γυμνάζεται μαζί με τον personal trainer της Κωνσταντίνο. Μάλιστα η Κωνσταντίνα μαζί με τον γυμναστή της ασκούνται τρεις φορές την εβδομάδα και επιλέγουν η προπόνηση να γίνετε είτε δίπλα στην θάλασσα είτε σε κάποιο άλσος των νοτίων προαστίων κοντά στο σπίτι της.

 Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της, αφού εκτός από την προσωπική της ευτυχία, η εκπομπή της πάει από το καλό στο καλύτερο αφού σημειώνει υψηλά νούμερα. Εδώ και αρκετό καιρό η ξανθιά παρουσιάστρια ζει τον έρωτα της στο πλευρό του Γιώργου Κοτσοβού και μάλιστα όπως είχε πει και η ίδια « Νιώθω πάρα πολύ μεγάλη αμηχανία να συζητάω γι’αυτά από τη στιγμή που και μέσα μου δεν έχει κατασταλάξει το πράγμα και δεν έχει κάτσει η μπίλια. Οπότε καλά να’μαστε…».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR