counter

Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη: Το δημόσιο μήνυμα της μετά την ολοκλήρωση του My Style Rocks!

Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη: Το δημόσιο μήνυμα της μετά την ολοκλήρωση του My Style Rocks!
Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη: Το δημόσιο μήνυμα της μετά την ολοκλήρωση του My Style Rocks!

Το My Style Rocks ολοκληρώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής με ένα λαμπερό Gala.

Νικήτρια αναδείχτηκε η Φωτεινή Τράκα, ενώ στην δεύτερη θέση βρέθηκε η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη μετά την βαθμολογία του κοινού.

Η ίδια εντυπωσίαζε κάθε φορά την κρητική επιτροπή με τις ξεχωριστές της στιλιστικές επιλογές και μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο, κέρδισε όμως τις καρδιές των τηλεθεατών.

Η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδης τρεις ημέρες μετά το φινάλε του reality μόδας, έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε έγραψε χαρακτηριστικά:   «Από που να αρχίσω με αυτή μου την εμπειρία στο @grmystylerocks... Στον περισσότερο κόσμο μοιάζει απλό... "Έλα μωρέ, σιγά! Ρούχα φοράτε αράζετε εκεί 3 ώρες παίρνετε δημοσιότητα κ όλα καλά" κι όμως, δεν είναι! Η αλήθεια είναι ότι και σε έμενα έτσι φάνταζε μέχρι να το ζήσω... Δεν θα μείνω στο πόσο δύσκολο ήταν, αλλά στο πόσο δημιουργικό.. Πόσο γεμάτη ένιωσα από όλα αυτά που μου έχουν συμβεί, σε έναν ρόλο εντελώς κόντρα σε μένα καθώς δεν ήμουν ποτέ άτομο που γύρευε δημοσιότητα ! Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους δικούς μου ανθρώπους, στη μαμά μου κυρίως, που με στήριξαν που με βοήθησα και που με άντεξαν όταν έλεγα ότι δεν μπορώ άλλο... Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς, που μου δείξατε την αγάπη σας και την εκτίμησή σας! Μπήκα σε ένα παιχνίδι που είχε ήδη μια πορεία 3 μηνών κι όμως κατάφερα να κερδίσω τόσο κόσμο. Το καλύτερο όλων είναι ότι ήμουν εγώ, τόσο στα όμορφα, όσο στα δύσκολα στα περίεργα... Δεν αλλοιώθηκα ούτε για ένα λεπτό και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό... Είμαι πολύ χαρούμενη που έφτασα στη δεύτερη θέση δίπλα σε μια τόσο δυνατή και ταλαντούχα συμπαίκτρια όπως η @super.foteini και όπως έχω πει πολλές φορές, όλες μας είμαστε νικήτριες άσχετα από την κατάταξη! Τέλος ένα ακόμα πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά πίσω από τις κάμερες καθώς και στους κριτές μας @dimitrisargyropoulos@betty_maggira @stelioskoudounaris για την υπομονή τους και για τις γνώσεις τους καθώς και στην πιο όμορφη Queen @konstantinaspyropoulou... Θα μου λείψετε όλοι πάρα πολύ, αλλά ελπίζω να σας βλέπω ξανά και ξανά... Συγχωρέστε με αν ξέχασα κάποιον, όπως και να 'χει, σας έχω μέσα στην καρδιά μου...»

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR