counter

Κωνσταντίνα Κομμάτα & Γιώργος Σαμαράς: Έκαναν σύμφωνο συμβίωσης!

Κωνσταντίνα Κομμάτα & Γιώργος Σαμαράς: Έκαναν σύμφωνο συμβίωσης!
Κωνσταντίνα Κομμάτα & Γιώργος Σαμαράς: Έκαναν σύμφωνο συμβίωσης!

Στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” μίλησε για όλους και για όλα η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ερχομό της κόρης της και στον αγαπημένο της Γιώργο Σαμαρά, αποκαλύπτοντας μάλιστα για πρώτη φορά πως έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης. 

Δείτε επίσης! Κωνσταντίνα Κομμάτα - Γιώργος Σαμαράς: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης της κόρης τους

Όσα είπε η Κωνσταντίνα Κομμάτα

«Η εκπομπή μου πριν 10 χρόνια στην TV100 ήταν η πρώτη μου απόπειρα, ήταν και ζωντανό. Είχα άγνοια κινδύνου, που τα βλέπεις όλα με άλλο μάτι», ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Κομμάτα και πρόσθεσε: «Η μετάβαση στην Αθήνα ήταν σκληρή, δεν ήταν εύκολη. Έκανα κάτι που λάτρευα, οπότε τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Θυμάμαι ότι ερχόταν το Σαββατοκύριακο και δεν ήθελα, με έπιανε κατάθλιψη».

Για το κεφάλαιο "παρουσίαση" η Κωνσταντίνα Κομμάτα δήλωσε: «Αν μιλάμε για κάτι παρόμοιο με αυτά που έχω κάνει, τότε ναι έχει κλείσει μια για πάντα. Ήταν κάτι που δεν μου ταίριαζε, δεν του ταίριαζα, το βλέπεις αυτό, το καταλαβαίνεις. Δεν ήμουν ο εαυτός μου αλλά και τώρα να το ξανάκανα πάλι δεν θα ήμουν ο εαυτός μου».

Για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά, η Κωνσταντίνα Κομμάτα είπε: «Ο Γιώργος ήταν πάντα εκεί, μετά τον ερχομό του παιδιού. Εγώ κάπου χάθηκα. Για μία νέα μαμά είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλάζουν τα πάντα. Ο Γιώργος βοηθάει πολύ στο μεγάλωμα του παιδιού. Την κάνει μπάνιο, την ταΐζει. Ήταν εκείνος που άλλαξε την πρώτη πάνα της μικρής. Έλεγα ότι θα είμαι κουλ, αλλά στην εικόνα ενός μικρού εύθραυστου πλάσματος, εγώ τα έχασα. Ο Γιώργος μου είπε ότι θα με βοηθήσει εκείνος.

Με τον Γιώργο δεν έχουμε παντρευτεί, κάναμε ένα σύμφωνο. Δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Μέχρι τον θρησκευτικό… Όταν άρχισαν οι προετοιμασίες της βάφτισης και είδα πόση δουλειά θέλει όλο αυτό, είπα να το αφήσουμε λίγο ακόμη, για να το ευχαριστηθούμε. Ακόμα δεν έχει γίνει θρησκευτικός γάμος, τώρα είδομεν».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR