counter

Κωνσταντίνα: Ξεκαθάρισε τον λόγο αποχώρησής της από το σχήμα με την Σαμπρίνα- “Είναι θέμα αισθητικής…”

Η Κωνσταντίνα λίγες ημέρες μετά την έναρξη των εμφανίσεών της σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας μαζί με την Σαμπρίνα, αποφάσισε να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η τραγουδίστρια ενοχλήθηκε από την αφίσα του σχήματος.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, η Κωνσταντίνα αναφέρθηκε στην αντίδρασή της αυτή.

Ωστόσο, τα θέματα που προέκυψαν λύθηκαν κι έτσι το σχήμα θα συνεχιστεί κανονικά.  

Όσα είπε η Κωνσταντίνα για την αποχώρησή της από το σχήμα

«Η αφίσα του σχήματος ήταν θέμα αισθητικής και μόνο. Ήταν θέμα αισθητικής, αν το δείτε θα καταλάβετε ότι είναι θέμα αισθητικής. Δεν το ενέκρινα αλλά για κάποιο λόγο, επειδή είχαμε και άλλα θέματα, βγήκε η αφίσα και την είδα τελευταία στιγμή. Πήγαν να αλλάξουν διάφορα πράγματα τα οποία δεν ήθελα εγώ και υπήρχε αντίρρηση από μένα.

Αυτό δεν ξεκίνησε όμως την ημέρα που ήσασταν εσείς εδώ. Συζητούσαμε με τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο αλλά κάπου υπήρχε διαφωνία. Να βάλουμε νερό στο κρασί μας, που λένε, αλλά αυτό να μην είναι εις βάρος μας και εις βάρος του ονόματος που έχω κάνει τόσα χρόνια. Αυτό που έγινε, είναι δέκα μέρες τώρα που γίνεται. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Ο κόσμος δεν ξέρει ποιες είναι οι διαφωνίες μας. Η Σαμπρίνα ούτε καν ήξερε τι συνέβη. Δεν ήξερε τι γινόταν. Παρερμηνεύετε ότι λόγω της Σαμπρίνας άλλαξε το πρόγραμμα», είπε η Κωνσταντίνα.

Στη συνέχεια, στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Τέλος καλό, όλα καλά. Το όλο θέμα ήταν θέμα αισθητικής. Πλέον έχουμε άλλη αφίσα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο από την εκπομπή “Open Weekend”.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR