counter

Κωνσταντίνα: "Έχασα το σπίτι μου μέσα σε μια νύχτα"

Κωνσταντίνα: "Έχασα το σπίτι μου μέσα σε μια νύχτα"
Κωνσταντίνα: "Έχασα το σπίτι μου μέσα σε μια νύχτα"

Κωνσταντίνα

Η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα μίλησε σε συνέντευξή της για την οικονομική κρίση που χτύπησε πριν λίγους μήνες την Κύπρο. Η Κωνσταντίνα αποκάλυψε πως επλήγη η ίδια.

"Έχασα το σπίτι μου μέσα σε μια νύχτα. Πριν από μερικά χρόνια και χωρίς να χρωστάω, σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα μα πουλήσω το σπίτι όπου έμενα μέχρι τότε, γιατί ήταν μεγάλο και δεν με εξυπηρετούσε, ενώ έτσι θα μπορούσα να κάνω μία καλύτερη ζωή χωρίς να αναλώνομαι σε πράγματα που δεν θέλω. Και έτσι έκανα για να μπορέσω να διαχειριστώ την οικονομική κατάσταση που ερχόταν. Είχα την ατυχία όμως, όταν έλεγαν ότι τα πράγματα με τις τράπεζες εδώ ήταν επικίνδυνα, να πάω τα χρήματα στην Κύπρο. Εξάλλου σκόπευα να αγοράσω κάτι στο νησί γιατί είχα μόνο το πατρικό μου. Τον περασμένο Μάρτιο μας ανακοίνωσαν: "Δεν έχετε τίποτα. Σας δίνουμε 100.000. Αυτά είναι τα λεφτά σας". Έχασα πολλά χρήματα. Δεν ξέρουμε αν θα μας επιστρέψουν ποτέ κάποιο μέρος τους", λέει η Κωνσταντίνα.

Η τραγουδίστρια μίλησε και για την τραυματική απώλεια του πατέρα της από την ζωή της. "Το κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή. Βιώσαμε πόλεμο. Είδα να σκοτώνονται άνθρωποι μπροστά μου, στα δέκα μέτρα. Φεύγαμε μέσα από τις σφαίρες από τα χωριά".

Πηγή: ΕΓΩ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR