counter

Κρυσταλλία: "Έχω δώσει μάχη με τα κιλά. Τα κιλά με έριχναν ψυχολογικά & εγώ το έριχνα στο φαγητό" (Video)

Κρυσταλλία: "Έχω δώσει μάχη με τα κιλά. Τα κιλά με έριχναν ψυχολογικά & εγώ το έριχνα στο φαγητό" (Video)
Κρυσταλλία: "Έχω δώσει μάχη με τα κιλά. Τα κιλά με έριχναν ψυχολογικά & εγώ το έριχνα στο φαγητό" (Video)

Συνέντευξη στο περιοδικό Forma και την Φαίη Ευθυμίου έδωσε η Κρυσταλλία και μίλησε για την μάχη που έδινε για χρόνια για να πετύχει το ιδανικό γι' αυτήν βάρος. "Πριν από 5 χρόνια περίπου, λόγω κάποιων προβληµάτων υγείας που αντιµετώπιζα χρειάστηκε να πάρω κορτιζόνη και πήρα πάνω από 10 κιλά. Για µια περίοδο, µάλιστα, µε πήρε τόσο πολύ από κάτω ψυχολογικά που αντί να το παλέψω το έριχνα ακόµα περισσότερο στο φαγητό, µε αποτέλεσµα να βρίσκοµαι σε έναν φαύλο κύκλο όπου τα κιλά µού έριχναν την ψυχολογία και η κακή ψυχολογία µου «χάριζε» και άλλα κιλά. Κάποια στιγµή όµως υπερίσχυσε µέσα µου το ότι ο εαυτός µου δεν µου άρεσε καθόλου, έτσι αποφάσισα να το αντιµετωπίσω. ∆εν ήταν εύκολο και µου πήρε καιρό να επανέλθω στο κανονικό µου βάρος. Και επειδή ενδιάµεσα πέρασα από πολλά στάδια µάχης και δοκίµασα διάφορες δίαιτες, κατέληξα στο συµπέρασµα ότι µόνο µε σωστή διατροφή και χωρίς υστερίες και υπερβολές µπορείς να χάσεις κιλά και να έχεις ένα σωστό, υγιές και µακροχρόνιο αποτέλεσµα".

Έκτοτε δηλαδή προσέχεις πάντα τη διατροφή σου; Προσπαθώ να προσέχω τη διατροφή µου και να είµαι σε ένα πρόγραµµα γιατί όταν το κάνω αυτό αισθάνοµαι πολύ καλά. Επίσης κατά καιρούς διανύω περιόδους που δοκιµάζω διάφορα διατροφικά µοντέλα, πάντα στο πλαίσιο του µέτρου. Εδώ και ένα χρόνο, για παράδειγµα, δεν τρώω κρέας και ακολουθώ ένα πρόγραµµα ωµοφαγίας. Μαγειρεύω λοιπόν όσο λιγότερο γίνεται τα φαγητά, τρώω πολλές σαλάτες, φρούτα, ξηρούς καρπούς, αβοκάντο, σοκολάτα από χαρούπι κ.τ.λ., χωρίς αυτό να σηµαίνει ότι δεν θα φάω κρέας ή κανονικό γλυκό αν το θελήσω. Απλώς µε κάνει να νιώθω πολύ καλά, έχω περισσότερη ενέργεια και δεν νιώθω να µου λείπει κάτι αφού παίρνω όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά από άλλες πηγές.

Άλλα µυστικά υγείας και οµορφιάς που έχεις; Το πολύ νερό και η αλόη. Πίνω αλόη το πρωί µε το χυµό µου, τη βάζω στο δέρµα µου και γενικά τη θεωρώ ευεργετική για πάρα πολλά πράγµατα. Ένα ακόµα µεγάλο µυστικό είναι η γυµναστική. Όχι τόσο για να αποκτήσεις ωραίο σώµα, αλλά για να εκτονωθείς και να νιώσεις καλά ψυχολογικά. Και αυτό για να το νιώσεις πρέπει να σου γίνει τρόπος ζωής.

Μπείτε στο www.formamag.gr για να διαβάστε περισσότερα άρθρα για διατροφή, γυμναστική, μυστικά ομορφιάς, tips και συμβουλές ευεξείας και να δείτε φωτογραφήσσεις και συνεντεύξεις με πολλούς celebrities.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR