counter

Kristoff St. John: Πέθανε στα 52 του ο πρωταγωνιστής της σειράς "Ατίθασα Νιάτα"

Kristoff St. John: Πέθανε στα 52 του ο πρωταγωνιστής της σειράς "Ατίθασα Νιάτα"
Kristoff St. John: Πέθανε στα 52 του ο πρωταγωνιστής της σειράς "Ατίθασα Νιάτα"

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών ο Kristoff St. John, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη θρυλική σειρά «Ατίθασα Νιάτα» όπου από το 1991 υποδυόταν τον Neil Winters.

Το άψυχο σώμα του άτυχου ηθοποιού βρήκε ένας φίλος του στο σπίτι του στο Woodland Hills του Λος  Άντζελες. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο οι αρχές εκτιμούν πως οφείλεται σε υπερκατανάλωση αλκοόλ. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία.

Το CBS, η Sony Pictures και οι παραγωγοί της σειράς «Ατίθασα Νιάτα» σε ανακοίνωσή τους για τον χαμό του ηθοποιού ανέφεραν: «Ήταν ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός και ένας ακόμη καλύτερος άνθρωπος. Για όσους από εμάς είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί του στα Ατίθασα Νιάτα για 27 χρόνια, ήταν ένα αγαπημένο πρόσωπο, του οποίου το χαμόγελο και το ιδιαίτερο γέλιο του έδινε χαρά καθημερινά στα γυρίσματα και έκανε το κοινό να τον λατρέψει. Εκ μέρους του καστ και των συντελεστών των Ατίθασων Νιάτων εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους του και ιδιαιτέρως στις δύο κόρες του, Paris και Lola». 

Ο Kristoff St. John είχε παντρευτεί δύο φορές. Από την πρώτη του σύζυγο απέκτησε μια κόρη και έναν γιο, τον Julian, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2014.

Από το 2001 έως το 2007 ήταν παντρεμένος με την Allana Nadal, με την οποία απέκτησαν μία κόρη, ενώ τον περασμένο Αύγουστο αρραβωνιάστηκε το 25χρονο μοντέλο από τη Ρωσία, Ksenya Olegovna Mikhaleva.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR