counter

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου του
Κριστιάνο Ρονάλντο: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου του

Η είδηση του θανάτου του ενός από τα δύο παιδιά του Κριστιάνο Ρονάλντο και της συντρόφου Τζορτζίνας Ροντρίγκεθ προκάλεσε σοκ και θλίψη.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ανακοίνωσε πως το αγοράκι του πέθανε στη γέννα και πως το κοριτσάκι που ήρθε στη ζωή και είναι καλά στην υγεία του και είναι το μόνο που τους δίνει δύναμη.

Δείτε επίσης! Συντετριμμένος ο Κριστιάνo Ρoνάλντο: Η πρώτη φωτογραφία μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου του

Η ανακοίνωση Ρονάλντο και Τζορτζίνας στο Instagram

«Είμαστε στην πολύ δύσκολη θέση να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο το γεγονός ότι γεννήθηκε το μικρό μας κοριτσάκι, μας δίνει δύναμη και ελπίδα για να ζήσουμε στιγμές ευτυχίας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για τη φροντίδα και την υποστήριξη. Ολοι μας είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητά μας αυτή δύσκολη στιγμή. Αγοράκι μας, είσαι ο άγγελος μας! Θα σε αγαπάμε για πάντα. Κριστιάνο - Τζορτζίνα», έγραφε η ανακοίνωση το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας.

Η πρώτη ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Instagram

Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου του. Η εν λόγω ανάρτηση ήταν αφιερωμένη στην συγκινητική κίνηση των φιλάθλων στον αγώνα μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Άνφιλντ. Δείτε ΕΔΩ!

«Ένας κόσμος… Ένα άθλημα… Μια παγκόσμια οικογένεια… Ευχαριστώ, Άνφιλντ. Εγώ και η οικογένειά μου δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτή τη στιγμή σεβασμού και συμπόνιας» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Κριστιάνο Ρονάλντο δημοσιεύοντας το βίντεο από το 7ο λεπτό του αγώνα όπου οι οπαδοί και των δύο ομάδων στάθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν για να του συμπαρασταθούν.

Δείτε την ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR